• PRO TV
  • Smiley, mândru de fratele lui, care a luat un premiu important. Ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta

Smiley, mândru de fratele lui, care a luat un premiu important. Ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta

Smiley, mândru de fratele lui, care a luat un premiu important. Ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta

Filip Maria, fratele mai mic al lui Smiley, este un tânăr de succes care lucrează împreună cu artistul în cadrul companiei HaHaHa Production.

Smiley și-a încredințat afacerea în mâinile fratelui mai mic, Filip. Casa de discuri și studioul de producție muzicală fondate de artist reprezintă una dintre cele mai performante companii din industrie în acest moment. 

Filip Maria este managerul HaHaHa Production, iar din această postură a fost distins cu premiul „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top” la Gala Capital „Eroii anului 2019”.

Nominalizat la categoria lui alături de nume importante din business-ul românesc precum managerii de la Microsoft și UNTOLD, Filip Maria, în vârstă de doar 29 de ani, a reușit să câștige trofeul de managerul anului pentru impactul puternic pe care compania pe care o conduce a avut-o în ultimul an pe piața industriilor creative din România. 

„Am fost uimit și măgulit când am auzit că am câștigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalități atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă”, a declarat Filip Maria imediat după ce a primit trofeul.

Smiley e foarte mândru de reușita fratelui său, pe care îl consideră pe aceeași lungime cu el în acest business.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a declarat Smiley, artist, producător, compozitor și fondator HaHaHa Production

Mama fraților Maria: „Sunt fericită că am doi băieți campioni”



Mama celor doi frați s-a declarat fericită și mândră de cei doi băieți ai ei, care și-au găsit vocația „Faptul că ei lucrează împreună și că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos, mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie onești, să iubească oamenii și să pună pasiune și iubire în profesia lor, că să fie fericiți și împliniți. M-am bucurat nespus să-l văd și pe Filip pe scenă unde în 99% din cazuri este biroul lui Andrei”, a spus plină de emoție Ioana Maria, mama lui Filip și a lui Smiley.

Vezi și VIDEO: Cum au ajuns Smiley și Moga să colaboreze din nou după mulți ani

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni