• PRO TV
  • Smiley face primul sold-out în cadrul turneului pregătit de artist pentru acestă toamnă

Smiley face primul sold-out în cadrul turneului pregătit de artist pentru acestă toamnă

Smiley face primul sold-out în cadrul turneului pregătit de artist pentru acestă toamnă

@Smiley_Omul, așa cum se numește turneul național pe care îl pregătește Smiley în această toamnă, a făcut primul sold-out la Ploiești.

Datorită cererii mari de bilete, organizatorii turneului, Sublime România, anunță și cea de-a două zi de concert la Ploiești, pe 11 noiembrie și pun deja biletele în vânzare pentru el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on


Azi am început ziua cel mai frumos! Sunt fericit că biletele se vând atât de bine, că oamenii mă așteaptă și că, iată, anul acesta reușesc să ajung în mai multe locuri că anul trecut și să mă întâlnesc și de două ori cu publicul din același oraș.
Va fi un concert despre om cu toate etapele prin care trece în viață, cu toate sentimentele, emoțiile, bucuriile, derivele și imperfecțiunile sale. Va mulțumesc și abia aștept să ne vedem, să ne auzim și să ne simțim!
”, declara cu entuziasm artistul.

15 orașe adunate în mai bine de 45 de ore de muzică live, 100 de oameni în echipa, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați surpriză și acces #liberlaemotii, așa se traduce pe sucrt turneul @Smiley_Omul.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on


Turneul național va debuta la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley, la Sala Sporturilor și va continuă pe 30 octombrie la Buzău, la Sala Sporturilor, pe 5 noiembrie la Constanța, la CCS, pe 7 noiembrie la Galați, la Sala Sporturilor, pe 10 și 11 noiembrie la Ploiești, la CCS, pe 12 noiembrie la Brașov, la Sala Sporturilor, pe 13 noiembrie la Bistrița, la Sala Sporturilor, pe 18 noiembrie la Cluj, la Sala Polivalentă, pe 19 noiembrie la Timișoara, la Sala Sporturilor, pe 20 noiembrie la Arad, la Sala Sporturilor Victoria, pe 25 noiembrie la Craiova, la Sala Sporturilor, pe 10 decembrie la Bacău, la Teatrul de vara, pe 11 decembrie la Botoșani, la Sala Polivalentă, pe 12 decembrie la Iași, la Sala Polivalentă și se încheie pe 21 decembrie la București, la Sala Polivalentă.

Vezi și 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni