• PRO TV
  • Smiley, emoționat peste măsură la finalul turneului Confesiune: Nu-mi vine să cred...

Smiley, emoționat peste măsură la finalul turneului Confesiune: Nu-mi vine să cred...

Smiley, emoționat peste măsură la finalul turneului Confesiune: Nu-mi vine să cred...

Smiley a încheiat în stil mare turneul „Confesiune”, început la 29 octombrie, la Galați. Artistul și-a luat rămas bun de la fanii săi, la Constanța.

Trei săptămâni a purtat cu el o confesiune dragă în zece orașe din țară. Turneul, început la 29 octombrie 2018 la Galați, a fost un cadou al lui Smiley pentru toți cei care iubesc muzica și care l-au inspirat să creeze versuri care îi inspiră pe alții. Turneul Confesiune, care a oprit în zece orașe din țară, s-a încheiat pe 18 noiembrie la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Smiley a postat pe rețelele sociale un mesaj pentru fanii săi din toată țara, cărora le-a mulțumit pentru că l-au urmat în turneul său muzical. A avut cuvinte de apreciere și pentru publicul de la Constanța, care a fost la înălțime în ultima zi de turneu.

Nu-mi vine să cred că am ajuns la finalul Turneului Confesiune. A fost o seară specială pentru noi la Constanța, care a încheiat extraordinar trei săptămâni de concerte în toată țara. Mulțumim”, a scris Smiley.

După succesul pe care l-a avut cu concertul de la București, în iunie, Smiley a decis să ducă melodiile de pe noul său album în turneu în țară. 

Un alt moment emoționant pentru Smiley a fost când a urcat pe scenă la Pitești, în fața publicului din orașul său natal. Pentru prima dată, la concert a asistat și bunica sa. „Nemaipomenit de bine, simțeam că zbor, că plutesc. M-am bucurat nespus de mult”, a spus femeia după ce l-a auzit pe Smiley cântând live.

Emoțiile l-au copleșit și pe artist, care a mărturist că îi tremură și lui picioarele când cântă acasă. “Întotdeauna am emoții foarte mari atunci când sunt acasă la mine, dar acum, mai ales, că a venit bunica să mă vadă pentru prima oară într-un concert. Sunt fericit pentru tot ceea ce mi se întâmplă și pentru bucuria oamenilor care ne sunt alături la fiecare concert”, a spus Smiley. 

Credit foto: Petru Ivu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni