Silviu Țolu s-a logodit. Cum a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu

Silviu Țolu s-a logodit. Cum a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu

Silviu Țolu și Lili Sandu s-au logodit în urmă cu două săptămâni. Fostul concurent "Ferma-un nou început" a cerut-o în căsătorie pe frumoasa brunetă în timpul unei vacanțe petrecute la Istanbul

Invitat în platoul emisiunii "La Măruță", acesta a dezvăluit cum a decurs cererea, dar și cum a reacționat Lili: "Mi-a spus că i-ar plăcea să fie cerută într-un cadru foarte intim, doar noi doi, la hotel, poate cu micul dejun langă. Am reținut asta și am acționat ca atare. A fost o surpriză uriașă pentru ea, a fost un moment foarte frumos". 

Potrivit lui Silviu, povestea lor de dragoste a început în același loc în care a decis să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie: "Suntem împreună de aproape 4 ani. Ne-am cunoscut în Istanbul. Aveam eu un fotoshooting acolo, ea a venit cu o prietenă și .. întâmplător ne-am cunsocut acolo".

Lili Sandu este cunoscută pentru filmele şi serialele în care a jucat, dar şi pentru melodiile interpretate. Silviu Țolu este un model internațional care a lucrat cu personalități precum Gigi Hadid, Amber Heard și multe altele. Este absolvent de marketing, pasionat de domeniile creative și artistice, realizator de podcasturi și director creativ la un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni