• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Silvia Chifiriuc, marea dragoste a lui Petre Roman! Cum țin flacăra iubirii aprinsă de 14 ani

Silvia Chifiriuc, marea dragoste a lui Petre Roman! Cum țin flacăra iubirii aprinsă de 14 ani

Mulți au crezut că flacăra iubirii lor se va stinge repede. În ciuda diferenței de vârstă și a impedimentelor apărute la începutul relației, Petre Roman și Silvia Chifiriuc demonstrează, de la an la an, că sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi. 

Cuplul a fost invitat în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, iar fostul premier al României a povestit cum a cucerit-o pe cântăreață. Petre Roman a declarat că micile gesturi fac o relație să funcționeze și că are grijă să o răsfețe mereu pe Silvia. “Prima dată când ne-am cunoscut i-am pupat mâna. Așa a început totul”, a declarat politicianul. Silvia a completat spunând că soțul ei “este romantic, ne completăm destul de bine”.

Cei doi petrec foarte mult timp împreună și împărtășesc aceleași pasiuni. “Silvia este și ea foarte dornică să meargă pe munte. De la bun început când i-am propus să meargă pe munte a zis “Da!” și a făcut multe ascensiuni împreună cu mine”, a mai spus politicianul care obișnuiește să-i culeagă soției flori de munte. “Are el un gest atât de drăguț și delicat și vine cu buchețelul de flori. Le culege cu iubire”, a spus Silvia râzând. 

Petre Roman (74 de ani) și Silvia Chifiriuc (47 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 14 ani și s-au căsătorit în 2009. Cei doi au un fiu, Petrus, în vârstă de 11 ani.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni