Și-a ținut relația departe de ochii lumii, dar s-a dat de gol. Primele declarații ale lui Cezar Ouatu despre actuala iubită

08 Iulie 2020, 17:33


	Și-a ținut relația departe de ochii lumii, dar s-a dat de gol. Primele declarații ale lui Cezar Ouatu despre actuala iubită
Citeste mai mult despre: iubita Cezar Ouatu, Raluca Jurca, vacanta,
Autor: Cristina Răceală

Cezar Ouatu a plecat la mare, dar nu sigur, ci însoțit de "persoanele iubite" , după cum a declarat chiar el, în direct, în emisiunea Vorbește lumea. 

Una dintre persoanele iubite despre care a vorbit Cezar este mama lui: "Sunt cu mama, n-am mai scos-o la mare de când mă scotea ea. Sunt la Mamaia. Sunt cu persoanele dragi și iubite mie", a declarat Cezar Ouatu, lăsând de înțeles că i-ar fi alături și iubita. 

Întrebat de Cove dacă cealaltă persoană iubită se înțelege cu mama lui, Cezar a răspuns, râzând: "Se înțeleg, dar ce este mult strică, nu foarte mult."

Potrivit unei publicații din România, iubita artistului ar fi Raluca Jurca, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Alba Iulia. Iubirea dintre cei doi este confirmată și de pozele postate pe Instagram. Deși nu s-au afișat împreună, cei doi au publicat poze din aceleași locații. 

Rămâne de văzut dacă aceștia își vor face relația publică curând și dacă ceea ce trăiesc în prezent este, cu adevărat, iubire.

Vezi declarația lui Cezar Ouatu în materialul video de mai jos

Sursă foto: Instagram Cezar Ouatu / Raluca Jurca


FULLSCREEN
Și-a ținut relația departe de ochii lumi, dar s-a dat de gol. Primele declarații ale lui Cezar Ouatu despre actuala iubită
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO