• PRO TV
  • Și-a tatuat o riglă pe braț ca să poată măsura bărbăția partenerilor ei. „Nimic ciudat aici”

Și-a tatuat o riglă pe braț ca să poată măsura bărbăția partenerilor ei. „Nimic ciudat aici”

Și-a tatuat o riglă pe braț ca să poată măsura bărbăția partenerilor ei. „Nimic ciudat aici”

Pentru Tracy Kiss mărimea contează, dar, mai presus de orice, vrea să știe mereu cât măsoară diverse lucruri. Tânăra din Marea Britanie și-a surprins admiratorii virtuali cu cel mai recent tatuaj realizat pe braț.

Nu e tâmplar, dar e obișnuită să măsoare totul. Dacă din priviri mai dădea greș, Tracy Kiss (34 de ani) a rezolvat acest incovenient tatuându-și o riglă pe brațul drept. 

Ok, deci nu pot fi singura fată din lume care se bucură de măsurarea bărbăției. Se întâmplă să fac asta cu un nou tatuaj, gradat în inchi, de la cot până la degetul mic. Nimic ciudat aici”, a scris femeia pe Instagram, unde și-a arătat neobișnuitul tatuaj.

Vezi mai multe poze cu Tracy în GALERIA FOTO de mai jos!

Tracy, care este mamă a doi copii, spune că ceea ce face ea este absolut normal și uman și că „nu e o crimă să te bucuri de diverse lucruri și plăcere”.

Citește șiUn influencer din Marea Britanie vrea să-și micșoreze bărbăția, iar motivul te va uimi

Unii oameni merg să observe trenuri, fac oale, colecționează timbre sau construiesc figurine. Se întâmplă ca eu să mă bucur de dimensiuni și numere, mai ales când vine vorba de anatomie. Indiferent de formă și dimensiune, pentru toată lumea și oricine, cel mai tare lucru pe care îl poți face în dormitor este să fii confortabil în propria ta piele - iubește-te, acceptă-te și nu te scuza niciodată că ești tu”, a mai scris tânăra.

Tracy a avut de dat explicații fiicei ei mai mari, care la început a crezut că rigla de pe brațul mamei are scopul de a măsura bananele și castraveții. Acum știe care e rostul tatuajului nu ezită să-și ironizeze mama.

Fotografii: @tracykissdotcom

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni