• PRO TV
  • Și-a distrus implanturile fesiere de peste 88.000 € după ce a făcut sex cu iubitul

Și-a distrus implanturile fesiere de peste 88.000 € după ce a făcut sex cu iubitul

Și-a distrus implanturile fesiere de peste 88.000 € după ce a făcut sex cu iubitul

Amanda Nicole Martin (27 de ani) adoră operațiile estetice dacă, în final, te ajută să arăți cum ai visat. Ultima intervenție de „îmbunătățire” a costat-o relația cu iubitul ei și i-a dat mai multe bătăi de cap decât toate intervențiile de până acum.

Amanda Nicole Martin face furori pe contul de Instagram cu formele ei „atipice”. Tânăra din Las Vegas a cheltuit nu mai puțin de 88.000 de euro pentru operații, implanturi și infiltrații care să-i asigure un posterior de invidiat. Cei 8,1 milioane de oameni care o urmăresc online au păreri împărțite în legătură cu plăcerea ei extremă.

Mi-am pus implanturi fesiere pentru că uneori mă confruntam cu fluctuații de greutate și, când mă apuca pasiunea pentru fitness, voiam să-mi păstrez fundul bombat”, a spus Amanda, conform Daily Star.

Ultima sa intervenție a costat circa 8.800 de euro și era să-i pună sănătatea în pericol. Pentru că trecuseră 3 ani de atunci, iar durerile după operație erau ținute în frâu cu pastile, tânăra a considerat că poate face sex nebun cu iubitul ei. 

Însă, întâlnirea pasională i-a afectat „cusăturile”, făcând ca operația de acum trei ani să se deschidă pur și simplu.

Mi-am sunat medicul, care mi-a spus că cineva ar trebui să se uite. M-am dus a doua zi și mi-a spus că mi-a crăpat fundul și că este o rană deschisă. Am urmat toate instrucțiunile medicului, pentru că eram atât de îngrijorată pentru sănătatea mea și siguranța posteriorului”, a mai spus Amanda.


FOTO: Profimediaimages.ro


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!


Din păcate pentru Amanda, iubitul n-a mai avut ochi pentru ea, din cauza rănii care a necesitat mult timp de vindecare.

Iubitul meu a ajuns să mă înșele din cauză că a trebuit să mă vindec și să nu fac sex (...) Sunt foarte mulțumită de fundul meu și, sincer, nu vreau să fac nimic mai mult pentru că este atât de masiv încât, dacă fac sex foarte dur, îmi pot răni cu ușurință implanturile din mușchi”, a mai spus tânăra.

Fotografii: Profimediaimages.ro/ @the_amanda_nicole

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni