• PRO TV
  • Sfaturi utile pentru viața de cuplu de la experții emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”, EXCLUSIV pe PRO TV Plus

Sfaturi utile pentru viața de cuplu de la experții emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”, EXCLUSIV pe PRO TV Plus

Sfaturi utile pentru viața de cuplu de la experții emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”, EXCLUSIV pe PRO TV Plus

Ce ai spune dacă ți-ai cunoaște jumătatea în fața ofițerului stării civile, la nuntă? Încă puțin și vom asista la cel mai tare experiment social al momentului. “Căsătoriți pe nevăzute” are premiera marți, 7 septembrie, de la ora 21.30, la PRO TV. 

Reality show-ul bazat pe știință este destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani sunt cei patru experți cu ajutorul cărora participanții vor fi ”potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă. 

Până atunci, experții “Căsătoriți pe nevăzute” vin în sprijinul celor implicați într-o relație cu tot felul de sfaturi utile pentru viața de cuplu.

Materialele în care psihoterapeutul de cuplu și sexologul Oana Nicolau, psihologul clinician Victor Toriani și expertul în tehnica seducției Taher Sonu sunt disponibile pe PRO TV Plus

Aceștia răspund la întrebări esențiale și oferă sfaturi utile cuplurilor, dar și celor care sunt în căutarea unui parterner de viață. 

Experții “Căsătoriți pe nevăzute” te învață cum să gestionezi certurile dese într-o relație, cum să ai încredere deplină în partenerul tău sau cum ar trebui să te comporți la prima întâlnire. 

De exemplu, Victor Toriani are câteva mici trucuri pe care să le folosești în relație pentru a reduce conflictele. 

“Deși sunt banale, discută problemele la timp / A accepta că îți pare rău sau a recunoaște că ai greșit este o dovadă de putere, nu de slăbiciune. / Schimbă lucrurile care simți că mențin sau creează conflicte”, sunt doar câteva dintre sfaturile oferite de psihologul clinician celor care au parte de certuri dese în cuplu.

Mai multe sfaturi utile în materialul VIDEO de mai jos. Toate materialele pot fi văzute pe PRO TV Plus, dar și pe paginile de Instagram și Facebook ale emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute”.

Din 7 septembrie, de la ora 21.30, nu ratați “Căsătoriți pe nevăzute” la PRO TV 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni