• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Selly a atins 3 milioane de abonați pe canalul de Youtube. Care este rețeta succesului

Selly a atins 3 milioane de abonați pe canalul de Youtube. Care este rețeta succesului

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Pe lângă filmulețele pe care le postează în social media, tânărul se implică în proiecte sociale și încearcă să aducă o schimbare în sistemul de educație din România. 

Selly, pe numele său Andrei Șelaru, a fost invitatul Lorei și al lui Cove în platoul Vorbește lumea. Tânărul a vorbit despre vlogging, despre conturile cu urmăritori reali sau cumpărați, dar și despre primii bani câștigați. 

În discuție a fost adus și subiectul legat de petrecerea cu manele pe care a organizat-o Selly de ziua sa de naștere. 

„Ce le-ai răspunde celor care ar spune următorul lucru: >”, l-a întrebat Cove pe Selly.

"Îmi pare rău, nu ne cunoaștem. Nu i-am invitat. Adică dacă ar fi venit s-ar fi distrat de minune la acea petrecere. Și în rest eu nu văd nicio incompatibiliate aici. Absolut niciuna. Pentru mine petrecerea a fost o chestie între prieteni. M-am distrat de minune. (...) Și pe partea cealaltă, atâta timp cât vezi că sunt niște nereguli într-un sistem de educație și îți spui părerea... ce e greșit în asta? Adică nu văd nicio incompatibilitate. Adică poți să ai momentele tale în care ești serios, poți să momente în care petreci cu prietenii tăi. Adică doar pentru că a spus niște lucruri serioase și ai avut niște discuții serioase și ți-ai dori să schimbi niște lucruri în educație, asta nu înseamnă că tu toată viața trebuie să stai serios și să nu faci nimic. (...) Fiecare ascultă acum ce îi place, știi cum e”, a fost răspunsul lui Selly. 

Vloggerul a vorbit și despre comunitatea impresionantă de fani pe care o are pe canalul de Youtube, dar și despre proiectele de viitor.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni