• PRO TV
  • Selena Gomez a fost surprinsa la biserica. Prefera tinutele sexy, dar pentru slujbele de duminica se transforma complet

Selena Gomez a fost surprinsa la biserica. Prefera tinutele sexy, dar pentru slujbele de duminica se transforma complet

Selena Gomez a fost surprinsa la biserica. Prefera tinutele sexy, dar pentru slujbele de duminica se transforma complet

In timp ce toata lumea se intreaba daca Selena Gomez si Justin Bieber formeaza din nou un cuplu, artista incearca sa nu isi schimbe foarte mult activitatile zilnice. 

Selena Gomez a devenit una dintre cele mai urmarite vedete ale momentului. Fotografii sunt mereu pe urmele ei si asta pentru ca vedeta si Justin Bieber se intalnesc din ce in ce mai des. 

Daca in prima faza, intalnirile lor pareau intamplatoare, acum programul celor doi pare sa fie unul asemanator, iar paparazzi sunt mereu pe pozitii, sperand ca ii vor fotografia intr-o ipostaza care sa demonstreze ca s-au impacat. 

Recent, Selena Gomez a fost surprinsa in timp ce parasea Biserica Hillsong din Los Angeles, un loc pe care si Justin Bieber in frecventeaza cu regularitate. In cursul aceleeasi zile, cei doi au fost surprinsi parasind separat aceasta locatie, semn ca nu isi doresc sa fie inca vazuti impreuna.


Daca la concerte, evenimente cu staif si aparitii televizate prefera tinutele sexy, in viata de zi cu zi Selena e mai discreta. Duminica, la biserica, ea adopta tinute casual, perfecte pentru mediul linistit si pasnic in care se reculege.

Sursa FOTO: Splash News

Pentru fani nu mai e noutate faptul ca Selena este credincioasa si ca, dupa despartirea de Justin Bieber, s-a refugiat in credinta, ba chiar l-a convins si pe artist sa mearga la biserica si sa se roage.

Desi nu si-au oficializat relatia, Justin Bieber si Selena Gomez sunt inseparabili acum. Conform publicatiei The Sun, artistii au mers impreuna la biserica, au urmarit un meci de hochei si au luat cina impreuna. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni