• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • Secretele trecutului ies la iveala cand te astepti mai putin. Ce se intampla cand afli ca sora iti este de fapt mama

Secretele trecutului ies la iveala cand te astepti mai putin. Ce se intampla cand afli ca sora iti este de fapt mama

Secretele trecutului ies la iveala cand te astepti mai putin. Ce se intampla cand afli ca sora iti este de fapt mama

Steliana (32) si Sebastian (17) sunt frati. Dupa moartea mamei lor anul trecut, s-au mutat din casa parinteasca intr-un apartament in Bucurestii Noi. Impreuna cu ei locuieste si logodnicul Stelianei, Tudor (38), cu care urmeaza sa se casatoreasca in curand si sa se mute in casa acestuia recent renovata. 

De asemenea, Steliana este proprietara unui minimarket pe care l-a mostenit de la mama ei. Steliana este foarte atasata de Sebastian, de aceea crede ca, odata cu mutarea in noua casa, il va lua si pe fratele ei. Insa Tudor nu impartaseste alta parere, deoarece considera ca perechea proaspat casatorita trebuie sa locuiasca singura.  

Toate editiile "Lectii de viata" le vezi gratuit NUMAI aici

Dupa ce s-au contrazis pe acest subiect, cei doi au cazut de acord ca Sebastian sa locuiasca cu ei doar pana la varsta majoratului. Cuplul se muta, iar Sebastian ii urmeaza. In timp ce zilele se scurg fara probleme intre cei trei,  intr-o buna zi, chipurile intamplator, Daniel (35) isi face aparitia in fata Stelianei, care iesise la cumparaturi cu Sebastian. Aceasta intalnire ii bulverseaza atat pe Daniel, cat si pe Steliana, care il recomanda ca fiind un var indepartat. 

Cateva zile mai tarziu, Sebastian descopera din intamplare o fotografie a surorii lui insarcinate si banuieste ca toata aceasta poveste are legatura cu acel barbat misterios. In acelasi timp, Daniel continua sa o urmareasca pe Steliana si ii cere sa dezvaluie adevarul in legatura cu trecutul lor. Sebastian ii pune intrebari surorii sale in legatura cu acea fotografie, iar aceasta sustine ca a fost insarcinata, insa a pierdut copilul. Daniel il intalneste pe Sebastian in afara scolii pentru ca mai tarziu Daniel sa ia cina cu cei trei. 

Steliana si Daniel se simt ciudat din cauza acestei intalniri, iar Sebastian devine din ce in ce mai convins ca Daniel nu este varul lor. In ziua urmatoate, Tudor gaseste fotografia infatisand-o pe Steliana insarcinata, cuplul se cearta, iar Tudor isi ia lucrurile si pleaca. Insa Steliana il gaseste, ii spune adevarul in legatura cu trecutul ei, iar cei doi se impaca. Mai tarziu Daniel le dezvaluie faptul ca i-a spus adevarul lui Sebastian printr-o scrisoare. Aflam astfel ca Sebastian este fiul Stelianei si al lui Daniel. 

Cand erau tineri, au avut o legatura, parintii lor i-au despartit, iar Daniel a plecat in Statele Unite. Insa mama lui i-a spus adevarul cu putin timp inainte de moartea ei, iar Daniel s-a intors pentru a-si cunoaste fiul. Steliana il viziteaza pe Sebastian in casa lor parinteasca si ii marturiseste ce s-a intamplat. Ii dezvaluie faptul ca parintii ei i-au ascuns sarcina, pentru ca avea 16 ani, si ca au mintit-o, spunandu-i ca Daniel a abandonat-o. Prin urmare, au hotarat sa il declare fiul lor. Mult mai tarziu, Sebastian se duce la psiholog, pentru a putea accepta faptul ca sora lui este in realitate mama lui. Relatiile dintre ei se imbunatatesc si formeaza o adevarata familie.

Vezi mai multe in filmuletul de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni