• PRO TV
  • Se deschide târgul de Crăciun al Bucureștiului. Da, vin sărbătorile

Se deschide târgul de Crăciun al Bucureștiului. Da, vin sărbătorile

Se deschide târgul de Crăciun al Bucureștiului. Da, vin sărbătorile

Târgul de Crăciun al Capitalei își deschide porțile pe 30 noiembrie 2018. Pentru al treilea an la rând, târgul oficial al orașului București va fi găzduit de Piața Constituției.

Bucharest Christmas Market va fi inaugurat pe 30 noiembrie de reprezentanții Primăriei Capitalei. Evenimentul, organizat anual cu prilejul sărbătorilor de iarnă, este atracția principală pentru localnici și turiști în perioada Crăciunului. Oficialii Centrului de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București (creart) estimează că în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, târgul va fi vizitat de circa un milion de oameni.

Pentru aproape o lună, târgul din capitala României reprezintă o destinație de neratat pentru cei care vor să experimenteze un Crăciun tradițional, fiind un târg dedicat întregii familii. Centrul Capitalei se transformă într-un oraș de poveste în miniature, iar cei care îi calcă pragul se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon, precum și de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate românești autentice.

Casa magică a lui Moș Crăciun este destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul și elfii săi așteaptă vizitele celor mici și scrisorile cu dorințe pentru cadourile de Crăciun. Atracțiile includ un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber pentru întreaga familie, o iesle și un minunat brad de Crăciun, înalt de 30 de metri.

Ca în fiecare an, intrarea în perimetrul târgului de Crăciun este liberă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni