• PRO TV
  • Scandal după ce Kim Kardashian a apărut în Sports Illustrated. De ce oamenii refuză să o cumpere: "Cea mai proastă copertă"

Scandal după ce Kim Kardashian a apărut în Sports Illustrated. De ce oamenii refuză să o cumpere: "Cea mai proastă copertă"

Scandal după ce Kim Kardashian a apărut în Sports Illustrated. De ce oamenii refuză să o cumpere: "Cea mai proastă copertă"

  Kim Kardashian și-a văzut visul cu ochii: vedeta apare, în sfârșit, în revista Sports Illustrated, într-un pictorial incendiar. Însă fanii revistei sunt dezamăgiți de alegerea făcută de editorii revistei și refuză să o cumpere. 

Deși este una dintre cele mai sexy și dorite femei din lume, până acum Kim Kardashian nu a fost invitată  să pozeze pentru celebra revistă Sports Illustrated. Cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian și-a făcut anul acesta debutul într-un pictorial de senzație. Kim a pozat într-un costum de baie de latex, ultra sexy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Prezența lui Kim Kardashian pe coperta Sports Illustrated este însă criticată de fanii revistei, care îi numesc pe editori “ipocriți”și “patetici”. În urmă cu câteva luni, reprezentanții revistei au anunțat că de acum nu se mai concentrează doar pe femei care arată bine în bikini, ci pe femei-etalon, cu povești inspiratonale.

Revista va apărea cu patru coperte diferite: în afară de Kim Kardashian, pe copertă mai sunt mama lui Elon Musk, Maye, cântăreața Ciara și modelul Yumi Nu.

“Este cu adevărat jenant. După ce v-ați concentrat să arătați femei normale care sunt incredibile… Asta faceți?!”, a scris un fan.

“Nu e o mișcare bună pentru voi!”, “Ce copertă dezamăgitoare!”, “Este pentru prima oară când nu voi cumpăra revista!”, “Nici eu nu o să cumpăr. Mersi Kim că m-ai ajutat să salvez 10 dolari”, “Kim Kardashian este exact opusul frumuseții naturale. Încurajează tulburările alimentare și photpshopul”, au scris fanii revistei.

Sursa foto: Profimedia

“Rușine că recompensați o femeie cu zero talent, care a folosit o casetă xxx ca să ajungă cine e azi”, “Cea mai proastă copertă din toate timpurile”, au mai spus și alții.

Noua modalitate de a face bani pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni