• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Samoyed și husky, cele mai afectuoase rase de câini. Ce trebuie să știe cei care își doresc un prieten patruped

Samoyed și husky, cele mai afectuoase rase de câini. Ce trebuie să știe cei care își doresc un prieten patruped

Platoul emisiunii Vorbește lumea a fost vizitat marți, 21 septembrie, de niște câini adorabili din rasele Samoyed și Husky. Patrupezii, capabili să facă față și celor mai vitrege condiții meteo, le-au înduioșat pe gazdele emisiunii. 

Răzvan Oancea, cel care se ocupă îndeaproape de creșterea și educarea câinilor care au făcut dimineața mai frumoasă telespectatorilor, a vorbit cu drag despre prietenii săi. 

"Sunt câini nordici, câini care inițial erau crescuți pentru a trage sania. În continuare pot face acest lucru dacă îi pui la treabă. Sunt câini foarte puternici, învățați să ste lângă om, nu sunt niște animale pe care să le iei, să le pui în curte și să nu le mai bagi în seamă. Sunt atașați de om, dar se vor adapta oricând", a povestit Răzvan.

Răzvan a oferit o serie de informații utile pentru cei care doresc să devină stăpânii unor astfel de rase. El a menționat că doritorii trebuie să ia în calcul suma de bani pe care o vor aloca creșterii și îngrijirii animalelor, cât și resursele emoționale pe care sunt dispuși să le investească. "Sunt câini dependenți de om. Genetic, dar și în întreaga lor istorie, ei au stat tot timpul lângă oameni", a concluzionat Răzvan. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni