• PRO TV
  • S-a deschis sezonul nuntilor! Iata cu ce lenjerie sexy sa iti surprinzi sotul in cea mai importanta noapte!

S-a deschis sezonul nuntilor! Iata cu ce lenjerie sexy sa iti surprinzi sotul in cea mai importanta noapte!

S-a deschis sezonul nuntilor! Iata cu ce lenjerie sexy sa iti surprinzi sotul in cea mai importanta noapte!

Noaptea nuntii este cu adevarat memorabila pentru orice cuplu proaspat casatorit. Dincolo de romantismul primelor clipe in intimitate ca sot si sotie, detaliile picante sunt cele care dau savoarea suprema unor astfel de momente in doi.

Si pentru ca totul sa fie perfect, alege o lenjerie sexy cu care sa il inciti peste masura. Debordeaza de senzualitate si fii pregatita de o seara magica, incununata de flori, saruturi pasionale si multa sampanie! 

Iata cateva modele indraznete pe care sa le porti pe sub tulul delicat de mireasa! 

Chiloti sexy din dantela 


Daca vrei sa fii o mireasa senzuala si pusa pe fapte mari in cea mai incitanta noapte a vietii tale, surprinde-ti proaspatul sot cu o lenjerie sexy din dantela. Modelul "Watch me turn" este definitia femeii increzatoare in puterea ei de seductie, fiind alegerea perfecta pentru prima aventura pasionala din viata de sot si sotie. Provoaca-l la o sesiune de amor fierbinte in asternuturi si fii pregatita de o noapte mai alba ca lenjeria pe care o porti pe sub rochia de mireasa. Uita de sutien sau alte accesorii, caci aceasta piesa de lenjerie sexy ii va capta atentia pentru o seara intreaga! 

Set sexy transparent 


Transforma noaptea nuntii in cea mai nebuna fantezie a ta cu o lenjerie sexy din voal transparent pe care partenerul o va admira neincetat. Poti fi seducatoare si irezistibila intr-un set care iti lasa la vedere cele mai apetisante zone ale corpului, astfel incat sotul tau sa te "devoreze" numai din priviri. Si pentru ca surpriza sa fie si mai frapanta pentru el, lasa-l sa te dezbrace treptat de rochia de mireasa si sa descopere singur cireasa de pe tort.  

Masca misterioasa din dantela 


Oricat de conservatoare ai fi, in noaptea nuntii poti prelungi extazul partenerului cu un accesoriu sexy si seducator, care te va transforma intr-o femeie cu adevarat fermecatoare si extrem de efervescenta. Pe langa o lenjerie sexy, completeaza tinuta din dormitor cu o masca misterioasa din dantela de culoare alba care sa iti permita sa te joci cu rabdarea sotului pana in zori. Tachineaza-l cu priviri ademenitoare si fa-l sa te doreasca din ce in ce mai mult, in asa fel incat preludiul sa atinga cote maxime de placere. Da viata fanteziilor cu miri si mirese si nu te sfii sa incerci lucruri noi... de femeie maritata. In dragoste si sex, totul e permis! 

Dupa cum vezi, e foarte simplu sa fii o mireasa sexy daca stii sa alegi lenjeria intima potrivita, care sa iti imbrace perfect trupul delicat de zeita in cea mai importanta noapte din viata ta. Alege piesa de rezistenta in care te simti feminina si atragatoare si pregateste-te de un scenariu fierbinte in care tu esti stapana senzualitatii iar el e sclavul iubirii. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni