• PRO TV
  • Ryan Reynolds își investește averea în fotbal! A cumpărat al treilea cel mai vechi club de pe planetă

Ryan Reynolds își investește averea în fotbal! A cumpărat al treilea cel mai vechi club de pe planetă

Ryan Reynolds își investește averea în fotbal! A cumpărat al treilea cel mai vechi club de pe planetă

În 2020, Forbes l-a plasat pe Ryan Reynolds pe locul doi în topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood. Doar pentru cel mai recent rol din “Red Notice” a încasat 20 de milioane $ de la Netflix. Ryan nu e doar un actor talentat, ci și un antreprenor de succes. După ce a dat lovitura cu brandul său de gin, soțul lui Blake Lively și-a cumpărat echipă de fotbal.

În 2017, Ryan Reynolds s-a lansat în afaceri și a devenit unul dintre proprietarii bussines-ului Aviation Gin. Anul acesta, actorul și-a vândut acțiunile celui mai mare producător de băuturi spirtoase din lume pentru o sumă colosală. Gigantul global Diagei a plătit 335 milioane $, sumă la care se mai pot adăuga până la 275 milioane $, în funcție de vânzările companiei în următorii zece ani. Actorul a rămas în continuare imaginea Aviation Gin. 

După ce conturile i s-au umplut de bani, Ryan Reynolds s-a gândit să investească în fotbal. Actorul din „Deadpool” și prietenul său, actorul Rob McElhenenney, sunt noii patroni ai clubului Wrexham AFC, din liga a cincea a Angliei.


Ryan Reynolds şi Rob McElhenney (foto) vor să realizeze o serie de documentare pentru a promova echipa la nivel global  (FOTO: Getty Images)

Wrexham este al treilea cel mai vechi club de fotbal de pe planetă, iar cei doi prieteni vor să-l transforme într-o “forță globală”, scriu cei de la The Guardian. Echipa înființată în octombrie 1864 evoluează pe Racecourse Ground, o arenă cu peste 10.000 de locuri.

Ryan Reynolds va investi 2 milioare de lire sterline la club

Înainte să semneze pentru preluarea clubului, Ryan și Rob au trecut testul suporterilor. Cei din urmă s-au declarat mai mult decât încântați și au votat în mod covârșitor pentru confirmarea celor doi actori la conducerea clubului. Într-o întâlnire virtuală cu fanii “dragonilor roșii”, cei doi actori le-au transmis acestora: “acesta este al 3-lea cel mai vechi club de fotbal de pe planetă și nu vedem de ce nu am putea să facem din Wrexham o forță globală”. Ryan a anunțat deja că va investi 2 milioane de lire sterline la noul club. 

Actorul de 44 de ani este căsătorit cu Blake Lively din 2012. Cei doi au împreună trei copii: Inez, Betty și James.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să îți petreci timpul în pandemie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni