Ruby va prezenta ce "Vorbeste lumea", alaturi de Cove!

Ruby va prezenta ce "Vorbeste lumea", alaturi de Cove!

Dupa lansarea celui mai nou single, Condimente, Ruby a acceptat provocarea lui Cove de a-i fi alaturi, incepand de luni, in platoul Vorbeste lumea, pentru a prezenta si analiza cele mai importante subiecte din lumea mondena si nu numai. 

Sunt entuziasmata si emotionata in acelasi timp. Sper sa ma balbai cat mai putin, sa ne distram, sa avem o saptamana buna in care sa radem mult si sa aud multe povesti frumoase!”, a declarat Ruby

In editia de luni, 27 iunie, Marina Voica isi deschide portile casei de la Breaza special pentru echipa Vorbeste lumea. Marina si-a creat un colt de paradis, pe care il va impartasi live cu telespectatorii. Roxana Ionescu ne introduce in stilul ei de viata sanatos si ne-a invitat la o sesiune de cumparaturi in piata, pentru a ne arata cum isi alege produsele pe care le cumpara, oferind sfaturi utile despre cum e bine sa consumam anumite alimente. 

Telespectatorii sunt invitati, de luni pana vineri, de la 11:30 la 13:00 si de la 14:00 la 15:00, alaturi de Cove si invitatii sai speciali, pentru a afla despre ce Vorbeste lumea, numai la Pro TV. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, numai la Pro TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni