• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Roxana Ciuhulescu : “Nu contează că e Valentine’s Day, soțul îmi ia în fiecare săptămână un trandafir”

Roxana Ciuhulescu : “Nu contează că e Valentine’s Day, soțul îmi ia în fiecare săptămână un trandafir”

Roxana Ciuhulescu a fost invitată astăzi la Vorbește lumea și a dezvăluit cum a sărbătorit Valentine’s Day!

Valentine’s Day este de 14 ani ziua fetiței mele. Ea s-a născut în această zi. Am sărbătorit ca în povești, cum se spune, trei zile și trei nopți pentru că am început să ne bucurăm de petrece în avans, încă de sâmbătă. Însă, da, ieri a fost ziua în care am sărbătorit-o în forță. (...) Ziua aceasta are pentru mine o dublă semnificație și sunt foarte fericită pentru că cei doi copii ai mei sunt cadourile mele neprețuite”, a povestit fosta prezentatoare de la ProMotor.

Roxana a mai ținut să aminteacă telespectatorilor că e la a doua căsnicie: „Se spune că a doua oară tragi lozul cel mare”. Apoi, a menționat că cel mai romantic este soțul ei. „Nu contează că e Valentine’s Day sau Dragobete, soțul meu îmi cumpără în fiecare săptămână un trandafir. Așa că am mereu trandafiri proaspeți în casă. Suntem de patru ani și un pic împreună, iar de ziua mea obișnuiește să-mi dăruiască tot atâția trandafiri câți ani împlinesc”, a explicat cu entuziasm Roxana.

Mai mult, vedeta a vorbit în emisiune și despre experiența Survivor. Fosta Faimoasă a fost eliminată din mare competiție în emisiunea difuzată pe 24 ianuarie, din cauza unor probleme medicale la un picior.

Survivor a fost una dintre cele mai interesante și intense experiențe din viața mea. Deși am făcut o grămadă de lucruri de-a lungul timpului, asta char a fost o experiență aparte. Sincer, nu-mi pare rău că am fost aici, că probabil dacă nu m-aș fi dus, m-aș fi întrebat întotdeauna cum ar fi fost... Am zis că mai bine să-mi pară rau de ce am făcut decât de ce nu am reușit!”, a mărturisit Roxana.

Chiar am vrut să văd dacă voi putea face față acestei experiențe și am știut de la bun început că nu am cum să rezist până la final. Nu aș fi putut sta o perioadă atât de lungă pentru că din punct de vedere mental nu aș fi rezistat să stau atâta vreme departe de copiii mei. Când ai acasă un copil de trei ani și jumătate este foarte greu. Din punct de vedere fizic iar mi-ar fi fost greu pentru că totuși am și eu o vârstă... Nu mai am 20 de ani cum au cele mai multe dintre concurente, știam că am trecut printr-o sumedenie de accidentări și mai știam că hrana este foarte una foarte, foarte precară. Să mănânci numai nucă de cocos zile la rând... Este teribil pentru stomac, organism, pentru orice!”, a conchis vedeta.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Roxana Ciuhulescu Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni