• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Rona Hartner, mărturisiri după divorț: “Sunt foarte fericită că m-am despărțit”

Rona Hartner, mărturisiri după divorț: “Sunt foarte fericită că m-am despărțit”

După ce a anunțat în direct la Vorbește lumea că divorțează, Rona Hartner a revenit cu noi mărturisiri în cadrul emisiunii, despre separarea de soțul ei, Herve Camilleri.   

Contrar așteptărilor, Ronei Hartner îi priește divorțul. “Sunt foarte fericită că m-am despărțit”, i-a spus artista lui Cove. Rona Hartner a dezvăluit motivele care au dus la separarea celor doi. 

“Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles ca focul de artificii, minune, extraordinar! Iubeam muzica, aceleași gusturi…Ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere…și fizic, și credință și tot ce vrei. Problema este că după căsătorie, am numărat scandalurile. Am avut 55 de certuri într-un an. Cred că a intrat un duh de zâzanie între noi și nu s-a mai putut. Nu s-a mai putut găsi niciun fel de echilibru”, a mărturisit Rona la Vorbește lumea. 

Cântăreața a povestit că certurile au început după nuntă și că se luau din nimic. “Nu cred că viața este făcută ca să suferi, să fii neînțeles, să te cerți”, a mai spus Rona. 

Rona și Herve formau un cuplu de trei ani și se căsătoriseră în octombrie 2019 la un restaurant de pe Coasta de Azur.

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni