• PRO TV
  • Rona Hartner este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor

Rona Hartner este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor

Rona Hartner este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor

Dupa ce a trecut prin toate etapele din Ferma vedetelor, a fost servitor si de foarte multe ori duelist, a fost trimisa in exil si s-a intors alaturi de colegii sai, Rona Hartner a fost aleasa de Patrizia sa fie fermierul saptamanii. Rona a preluat conducerea fermei cu determinare si a ales sa ii puna in pozitia de servitori pe Cristi Mitrea si pe Tania Popa.

Chiar daca Cristi s-a accidentat la mana in timp ce invata sa foloseasca coasa, el nu a fost scapat de a fi servitor, o pozitie ce necesita o conditie fizica foarte buna. Nici Majda, noua lui coechipiera nu a fost ocolita de ghinion. In timp ce alerga dupa oi, a calcat intr-o groapa si s-a accindentat la glezna. Ambii au ajuns de urgenta la spital. Accidentarile ii pun pe cei doi intr-o pozitie foarte delicata fata de ceilalti concurenti. Unii dintre ei considera ca ar trebui protejati pana se refac, iar altii cred ca este un moment potrivit pentru a elimina competitia. 

Ferma a fost incarcata de tensiuni, iar Dinu Maxer a fost tinta baietilor pentru reprosurile legate de munca si efectuarea sarcinilor. Dinu este de parere ca el munceste foarte mult, in timp ce pentru cei mai vechi, lucrurile pe care le face el au intrat deja in obisnuita, nu sunt sarcini speciale, ci doar necesitatile zilnice. Lipsa lui de implicare in munca efectiva pentru a indeplini sarcinile date de Nea Rata, i-a facut pe ceilalti baieti sa ia atitudine la masa, in fata Monicai, si sa spuna lucurilor pe nume. 

In aceasta seara, de la 21:30, un nou duel va pune stapanire pe ferma si inca un concurent va parasi competitia. Va alege Rona sa o trimita din nou pe Tania Popa la duel, considerand-o un adversar puternic pe care trebuie sa il elimine? Il va trimite pe Cristi chiar daca este accidentat? In ce probe se vor duela si cine va parasi Ferma vedetelor, ramane de vazut numai la PRO TV.

PLUS. In curand!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni