Românii au trăit emoția unei noi renovări incredibile la Visuri la cheie

Românii au trăit emoția unei noi renovări incredibile la Visuri la cheie

Anis și Ola Ali au captat toată atenția românilor ieri seară, când fanii emisiunii „Visuri la cheie” au fost martorii unei noi transformări spectaculoase. 

Doi tineri cu origini siriene au făcut cunoștință, încă o dată, cu ospitalitatea românească. La Visuri la cheie, povestea lor a emoționat milioane de oameni care s-au bucurat că Anis și Ola și-au schimbat radical viețile.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi au avut o misiune grea: au renovat o casă care a fost mistuită de flăcări, iar prin design-ul creat au reușit să îmbine două culturi diferite și să aducă o mică parte din Siria, locul în care s-a născut Ola, în căminul lor din România.

Casa lor și bunurile pe care arhitecții emisiunii le-au achiziționat pentru ei au acum asigurare completă în cazul unor evenimente neprevăzute. 

Povestea de dragoste dintre Anis și Ola este una specială. Deși au trecut prin multe greutăți, au făcut-o împreună și, de fiecare dată, au rămas sprijin unul pentru celălalt. „Am cerut-o după 7 zile, la 8 zile ne-am căsătorit”, a povestit aseară Anis Ali, cu lacrimi de bucurie în ochi.

Proiectul special pe care l-a făcut Omid a fost încă o surpriză pentru familie. Arhitectul a creat un site unde Ola, care iubește să facă prăjituri, poate împărtăși rețetele ei cu toată lumea. Dragoș i-a oferit ocazia să gătească un desert alături de chef Adrian Hădean. „În mod cert pentru publicul român o să fie ceva exotic”, a spus chef Adrian.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.9 puncte de rating și 29.0% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 5.0 puncte de rating și 13.3% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,6 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:00, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste două milioane de români.  

Drumul visurilor continuă, iar săptămâna viitoare echipa Visuri la cheie ne va duce în casa unor oameni greu încercați, dar cu o putere uluitoare. Povestea lor o vom cunoaște miercuri, de la 20:30.

Vezi și VIDEO: O casă desprinsă din vechile povești orientale, în cartierul Ferentari din București

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni