Românii au talent. Contratenorul care a ridicat sala în picioare: ”Rar auzi așa ceva”

Românii au talent. Contratenorul care a ridicat sala în picioare: ”Rar auzi așa ceva”

În cea de-a treia ediție din sezonul 9 al emisiunii ”Românii au talent”, Alin Buruiană a ridicat juriul și publicul în picioare cu momentul său senzațional. 

Alin Buruiană (23 de ani) este student, originar din Arad. Înfățișarea sa de rocker i-a păcălit pe Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu, aceștia fiind extrem de surprinși în momentul în care Alin a început să cânte.

Citește și: E incredibil. Ce numere a prezentat Stevie Starr la „Britain's Got Talent" și „America's Got Talent"

”Cânt de când mă știu. Cred că am moștenit pasiunea asta din familie, de la tatăl meu. De profesie biolog, tata a făcut și canto – era tenor. Mama lucrează ca economist-contabil. Pasiunea asta înseamnă totul pentru mine. 

Alin a debutat la 16 ani la Filarmonica din Arad și de atunci a urmat o serie de concursuri naționale și internaționale, câștigând recent Concursul George Enescu, ținut în Paris. 

Am absolvit Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția canto clasic, iar acum sunt student al Facultății de Arte din Oradea, în anul I la master, la canto. Câțiva din idolii mei sunt: Franco Fagioli, Xavier Sabata, Anreas Scholl, Courtney Love, Stevie Wonder, Lauryn Hill. Cele mai fericite momente din viața mea, pe plan profesional, au fost reprezentate de câștigarea multor concursuri importante atât în țară, cât și în străinătate. Pe plan personal, au fost multe momente frumoase alături de familie și prieteni. Iubesc  viața așa cum este ea și consider că fiecare lucru se întâmplă exact în momentul potrivit”.

Alin Buruiană se declară încrezător în șansele sale de a câștiga ”Românii au talent”. ”Tot timpul mi-au plăcut provocările și cred că acesta este un lucru care mă îndeamnă să particip la acest show. Totodată, este un  bun prilej de a mă autodepăși. Dacă aș câștiga, o parte din bani i-aș dona unor asociații ce se ocupă de sprijinirea tinerelor talente, iar cealaltă parte as folosi-o investind în concursuri, audiții care să mă ajute în parcursul devenirii mele artistice. Îmi doresc să devin un artist complex”, spune contratenorul care a ridicat juriul în picioare în sezonul 9 al emisiunii ”Românii au talent”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni