• PRO TV
  • Rod Stewart își laudă viața sexuală tumultoasă în noul album! Ce melodie i-a dedicat fostei iubite 

Rod Stewart își laudă viața sexuală tumultoasă în noul album! Ce melodie i-a dedicat fostei iubite 

Rod Stewart își laudă viața sexuală tumultoasă în noul album! Ce melodie i-a dedicat fostei iubite 

Rod Stewart a lansat un nou album inspirat de momentele pe care le-a trăit în afara scenei. Subiectul principal este cel al relațiilor tumultoase pe care le-a avut, iar una dintre melodii s-ar putea să nu îi placă deloc actualei soții! 

Artistul, în vârstă de 76 de ani, și-a lansat albumul cu numărul 31. The Tears of Hercules conține și o odă adresată unei foste iubite! "One More Time. Povestea din spatele melodiei este una simplă. Te desparți de o persoană cu care aveai parte de sex fantastic. Și ți-ai dori să ai ocazia să faceți sex măcar o singură dată după despărțire. Pun pariu că s-a întâmplat fiecăruia dintre noi", a povestit Rod, invitat în platoul BBC Radio 2. 

"Cântecele mele sunt mai mult sau mai puțin lecții de viață. Multe dintre ele au de a face cu dragostea și cu sexul", a mărturisit Rod. 

Recent, Rod a vorbit la superlativ despre relația pe care o are cu cea de-a treia soție. "Sexul a devenit mai profund odată ce am îmbătrânit. Îmi place să fac sex cu soția mea, dar la fel de mult îmi place și să îi ofer o îmbrățișare. Atunci când sunt departe de ea pentru o lungă perioadă de timp și nu o pot îmbrățișa, acest lucru îmi lipsește teribil", a declarat artistul.  

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni