• PRO TV
  • Rita Muresan nu mai arata deloc asa. La ce schimbare radicala de look a apelat de curand vedeta

Rita Muresan nu mai arata deloc asa. La ce schimbare radicala de look a apelat de curand vedeta

Rita Muresan nu mai arata deloc asa. La ce schimbare radicala de look a apelat de curand vedeta

Dupa ce a impresionat o lume intreaga cu ambitia ei atunci cand a reusit sa scape de kilogramele in exces care ii pusesera stapanire pe trup de curand, creatoarea de moda a luat o decizie surprinzatoare.

Rita Muresan a ales sa renunte la parul lung si sa il tunda scurt, asa cum nu l-a avut in utimele doua decenii. Si-a tuns parul scurt, pana deasupra umerilor, iar pentru cel mai recent eveniment monden la care a participat, "OK! Oscar Party", a optat pentru bucle si carare intr-o parte, un look care sa se potriveasca cu tematica petrecerii.

"De felul meu sunt o fata la locul meu. Astazi aleg sa fiu indrazneata! Prima indrazneala: ma tund!"”, si-a anuntat ea admiratorii pe Facebook.

Citeste si: Ce tip de personalitate ai in functie de zodie. Trasaturile fundamentale care caracterizeaza fiecare zodie in parte

Fanii creatoarei de moda au felicitat-o pentru alegerea facuta. "“Wow, imi place schimbarea! Big like pentru noua Rita!”", "“Wowww…Rita, esti superba, iar noul look te prinde de minune!"” sau „"O adevarata doamna de Oscar"”, au fost doar cateva din zecile de comentarii primite pe reteaua de socializare.

Rita si-a surprins fanii si le-a demonstrat ca se numara si ea printre vedetele care nu se sfiesc sa apara fara pic de machiaj pe chip.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni