• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Risipitoare sau cumpătate când vine vorba de shopping? Cât investesc vedetele în haine și accesorii

Risipitoare sau cumpătate când vine vorba de shopping? Cât investesc vedetele în haine și accesorii

Reporterul Vorbește lumea a vrut să afle cât investesc vedetele în haine și care sunt piesele vestimentare sau accesoriile pentru care au plătit cei mai mulți bani. 

Crina Abrudan: “Hai să zic o geantă. Știi eu mi-am fixat o sumă de bani, pe care o învestesc într-o geantă sau într-o pereche de pantofi și încerc să nu depășeșc. Sunt eu mai calculată în ceea ce privește cheltuielile și geanta la care mă gândesc eu că este cea mai scumpă, am luat-o la reducere de la New York acum 2,3 ani. Și era redusă mult. Cred că vreo 70% era redusă”.

Nico: “Am o geantă foarte veche primită cadou de la fratele meu. Un inel primit de la tatăl meu de 20 de ani, pe care îl țin într-o cutiuță cu mare drag. E un inel foarte vechi din alamă, cu o perlă. Ăla cred că valorează cât toată casa mea, tot ce am eu mai bun și mai frumos. De fapt, mai bun și mai frumos o am pe fiica mea. Și cam atât! Nu sunt adepta lucrurilor foarte scumpe. Îmi plac lucrurile clasice și nu aș putea să zic că sunt înnebunită după anumite >”.

Vezi cum au răspuns vedetele în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni