• PRO TV
  • Reacția Anisiei Gafton la scena cu pupatul bușteanului din Ferma. Cum a caracterizat comportamentul celor din casă

Reacția Anisiei Gafton la scena cu pupatul bușteanului din Ferma. Cum a caracterizat comportamentul celor din casă

Anisia Gafton și Vali Bărbulescu s-au distrat copios după ce au urmărit cele mai noi evenimente din Ferma. Orășeni vs săteni. Într-o nouă ediție ”Ferma în plus”, cei doi au comentat comportamentul fermierilor, împreună cu Geanina Ilieș.

Băi, zici că e din alt film, știi cine ar înțelege imaginile astea, oamenii de la Socola...deci un Moș Crăciun, o asistentă care pupă o buturugă, căreia îi spun Mutulică. (...) ”Erau doriți de Mutulică nepupat și se duceau la el”, a spus Anisia râzând. 

Da ce s-a întâmplat ,că nici moaștele nu le pupi așa?”, a glumit Geanina. Fosta concurentă din sezonul trecut al emisiunii spune că urmărește cu interes evenimentele din Ferma. Orășeni vs săteni, povestind și câteva momente interesante pe care le-a trăit ea în competiție. 

Vorbind despre concurenți, Geanina a menționa că Elena a avut o evoluție foarte bună în concurs: ”Am descoperit la ea o persoană foarte cerebrală, care are niște răspunsuri destul de mature atunci când intră într-un conflict și o persoană care știe cum exact să reacționeze într-un anumit conflict”. 

Geanina Ilieș crede că lupta pentru marele premiu se va duce între trei concurenți: Andrei Stoica, Augustin Viziru și Elena Chiriac. 

Urmărește materialul video de mai sus. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni