• PRO TV
  • Reacția acidă a lui Florin Piersic după ce presa a dezvăluit că va avea petrecere organizată de primărie

Reacția acidă a lui Florin Piersic după ce presa a dezvăluit că va avea petrecere organizată de primărie

Reacția acidă a lui Florin Piersic după ce presa a dezvăluit că va avea petrecere organizată de primărie

Actorul Florin Piersic a avut o reacție categorică după ce presa a relatat că Primăria Cluj-Napoca va organiza un eveniment dedicat aniversării sale, finanțat cu bani publici.

Marele actor Florin Piersic împlinește 83 de ani pe 27 ianuarie 2019, însă a fost extrem de deranjat de modul în care presa a relatat că autoritățile locale îi pregătesc o petrecere aniversară, care costă 130.000 de lei. Într-o postare publicată pe Facebook, Florin Piersic consideră că jurnaliștii au căutat senzaționalul acestei știri, fiindcă sunt fie „răuvoitori”, fie „incorect informați”.

Actorul a scris că tot ce se va întâmpla în seara de 26 ianuarie 2019 este o întâlnire cu „câțiva prieteni la Cinematograful Florin Piersic”, la care poate veni oricine, întrucât accesul este liber.

Actorul, care nu a agreat modul în care au fost făcute publice aceste informații, nu are motive să-i facă pe jurnaliști incorect informați. Consiliul local al Primăriei Cluj-Napoca a aprobat, marți 15 ianuarie 2019, un proiect de hotărâre care vizează alocarea a 130.000 de lei din bugetul orașului pe anul în curs (deci, bani publici) pentru organizarea acestui eveniment.

Actorul merită din plin toată aprecierea publicului român pentru întrega sa carieră închinată teatrului și filmului, motiv pentru care alocarea bugetară este una cât se poate de normală.

În expunerea de motive a proiectului aprobat se arată că evenimentul închinat marelui actor va costa 130.000 de lei, bani folosiți pentru onoarariul, transportul, cazarea și masa artiștilor invitați (100.0000 de lei), sonorizare și lumini (5.000 de lei) și recepție (25.000 de lei).

În cadrul ședinței din 15 ianuarie 2019, consilierii locali ai Primăriei Cluj-Napoca au aprobat fără niciun fel de obiecție proiectul care vizează organizarea evenimentului. Ședința de consiliu e disponibilă în format video AICI. Chiar dacă Florin Piersic a fost deranjat de modul în care presa a scris pe marginea acestui subiect, nimic nu poate nega faptul că evenimentul e plătit din bani publici și că actorul merită o astfel de aniversare, fiind la rândul lui o valoare de necontestat a României.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni