Razvan Vasilescu a acordat primul interviu despre operatia pe inima la "Vorbeste lumea"

Razvan Vasilescu a acordat primul interviu despre operatia pe inima la "Vorbeste lumea"

Actorul Razvan Vasilescu s-a confruntat cu probleme de sanatate in ultimul timp, care au condus la o operatie pe cord. El a oferit primul interviu dupa interventia chirurgicala echipei Vorbeste lumea, in care povesteste cum s-a simtit si care sunt lucrurile cu care se confrunta acum. In editia de MIERCURI, telespectatorii vor afla, direct de la actor, cum se simte si ce planuri are.

Adela Popescu si Cove vor vorbi despre copiii altfel.. Cel mai important punct este integrarea acestor copii in societate si cum pot fi sustinuti cu o educatie si o ingrijire speciala pentru a se dezvolta. Bianca Brad s-a alaturat acestei cauze si va veni in platou, alaturi de mama unui copil ce sufera de Sindromul Dravet, pentru a oferi mai multe detalii.

Maine Vorbeste lumea si despre sfaturi medicale pentru masajul anticelulitic, o colectie impresionanta de servicii de ceai din diverse tari si perioade, iar Alexandra Ungureanu este invitata in platoul emisiunii, alaturi de The dAdA, pentru un moment muzical.  

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni