• PRO TV
  • Razvan Fodor, la un pas de mumificare intr-o proba din Fort Boyard! DUMINICA, de la 20:30, la PRO TV

Razvan Fodor, la un pas de mumificare intr-o proba din Fort Boyard! DUMINICA, de la 20:30, la PRO TV

Razvan Fodor, la un pas de mumificare intr-o proba din Fort Boyard! DUMINICA, de la 20:30, la PRO TV

Razvan Fodor, la un pas de mumificare intr-o proba din Fort Boyard!

Duminica, de la 20:30, Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Ionut Iftimoaie, Razvan Fodor si Jorge intra in jocul jocurilor intr-o noua editie Fort Boyard, prezentata de Paul Ipate si Octavian Strunila. Cei cinci vor incerca sa treaca peste toate probele si sa castige cat mai multe chei care sa deschida camera comorilor. 

Galagiosi si plini de energie, membrii echipei ”Liceenii rock and roll” intra in competitie siguri ca pot sa ia cat mai mult aur din averea lui Perre Fouras, insa nu stiu ca la fiecare pas fortareata ascunde capcane ce le-ar putea da planurile peste cap. Rasnita de cafea, Cabina telefonica, Plasa de paianjen, Camasa de forta si Benzinaria sunt o parte din probele pe care cele cinci vedete trebuie sa le treaca. 

In editia din aceasta saptamana, Ionut Iftimoaie va reusi sa duca la bun sfarsit o proba pe care niciun alt concurent, in istoria show-ului, nu a reusit sa o faca. Despre ce anume este vorba, dar si ce strategie a ales pentru a invinge imposibilul vedem duminica, de la 20:30.

Razvan Fodor a fost la un pas sa fie mumificat intr-o proba in care dexteritatea si agilitatea coechipierilor lui au fost puse la grea incercare. Fiecare secunda a fost importanta pentru el, iar orice ezitare a celorlalti il ducea mai aproape de un final nedorit. ”Mi-a ajuns la gat! Va rog, grabiti-va! ”, a spus Razvan in timpul probei. Daca va scapa sau va ramane blocat intr-una din camerele fortaretei vedem duminica seara, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni