Randi: „Nu e plăcut să vezi o femeie cu burtă. Mi se pare ceva nefiresc”

Discuția cu invitați de seamă a continuat azi la Vorbeștea Lumea cu... Randi!

Iată că a venit rândul unui bărbat superb să ne spună ce face de arată atât de bine” a spus cu entuziasm Adela Popescu.
 
Artistul a povestit că merge la sală de vreo 9 ani. „Din liceu am început să fiu mai atent la modul cum mă îngrijesc. Făceam mult sport pentru că altceva nu-mi permiteam și încercam să mănânc cât mai sănătosDieta mea se bazează pe fructe de mare, pește, fructe și legume. Evit orice fel de exces, chiar și cel de apă poate fi nociv, prăjelile, carnea, mănânc câte două ouă pe săptămână și evit brânza. O înlocuiesc cu varianta vegetală din soia. (...) Cred că noi bărbații ne menținem mai bine decât femeile (...) arătăm mai bine când sunt suntem și un pic grizonați, (...) deși statisticile arată că noi trăim mai puțin decât femeile”, a explicat cu convingere artistul.
Apoi, Adela Popescu a vrut să știe de la cântăreț ce părere are despre femeile care nu acordă atenție felului în care se îngrijesc: „De-a lungul timpului, am acceptat în jurul meu tot felul de persoane, dar da, nu e plăcut să vezi o femeie cu burtă. Mi se pare ceva nefiresc. Probabil că ne-am obișnuit să vedem mai mult bărbați cu burtă. Ce mă mai doare să văd la o femeie este celulită. Mi-ar plăcea ca iubita mea să fie ca mine. Pentru că lucrurile care sunt în comun te și unesc. Mi-ar plăcea mult să fie fit. Încă nu am găsit-o, dar aș vrea ca toată lumea să fie fit pentru că asta înseamnă să fii și sănătos (...)”.

Legat de ritualurile lui de înfrumusețare și aici, Randi a mărturisit că preferă să meargă pe variantele clasice și naturale: „Ca să evit ridurile aplic pe piele ulei de cocos. Aici mai ajută și alimentația sănătoasă, desigur. (...) Nu merg la salon ca să îmi fac manichiura sau pedichiura, nu-mi dau cu lac pe unghii. Asta fac femeile, în general. (...) Mi-ar plăcea ca măcar o dată pe săptămână să ajung la masaj”.
 
Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni