• Emisiuni
  • MasterChef
  • E unul dintre cei mai simpatici concurenti de la "MasterChef": "Visul meu este sa uite banca de ratele mele". Uite cat de frumoasa este sotia lui Ramon

E unul dintre cei mai simpatici concurenti de la "MasterChef": "Visul meu este sa uite banca de ratele mele". Uite cat de frumoasa este sotia lui Ramon

E unul dintre cei mai simpatici concurenti de la "MasterChef": "Visul meu este sa uite banca de ratele mele". Uite cat de frumoasa este sotia lui Ramon

Ramon are 30 ani, vine din Iasi si este reprezentant de vanzari.

Si-a cunoscut sotia, pe Roxana, cand avea 18 ani, s-au casatorit dupa 6 ani si impreuna au un baietel, Calin Paul Chicireanu, pe care il alinta Pittbull.



"Am decis sa particip la aceasta emisiune deoarece este o provocare pentru mine, este o experienta in urma careia imi pot testa calitatile de bucatar amator. Prietenii se aduna saptamanal la noi acasa, unde experimentam preparate culinare din toate zonele lumii. Sotia mea nu gateste, dar este fanul meu numarul 1 si cred ca asa va si ramane."



1. Care e visul tau cel mai mare?

Visul meu este sa uite banca de ratele mele sau sa se dea o lege sa nu mai platim rate la banci. :)

 

2. Care este colegul tau preferat, si care cel mai putin preferat?

Colegul meu preferat este  “fetele”…  glumesc, evident. Dar… cel cu care am legat o relatie de prietenie este Anni (Indianul, cum ii spun eu). Cat despre colegul cel mai putin preferat… sa stiti ca nu am o persoana care nu este in gratiile mele deoarece eu caut in oameni partile pozitive, fara a le pune la suflet pe cele negative. Daca ar fi sa aleg totusi pe cineva, probabil ar fi Gabi (judecatorul).

 

3. Care dintre fostii colegi de la MasterChef, din sezoanele trecute, ti-a placut cel mai mult?

Din editiile trecute cel mai simpatic concurent, din punctul meu de vedere, este Nini.

 

4. Descrie-te in cateva cuvinte.

Practic, ce pot spune despre mine? Doar ca sunt o pesoana pozitiva din toate punctele de vedere, ca transform o inmormantare intr-un moment mai usor de trecut peste (deoarece mortul se odihneste si trebuie sa incercam sa nu facem galagie, sa nu-l trezim). In general oriunde merg dau nastere unor momente vesele si recunosc ca uneori sunt chiar luat in serios de oameni, nestiind ca eu glumesc (apropo, toata lumea zice ca nu isi da seama cand glumesc si cand vorbesc serios). Pentru mai multe amanunte si picanterii, sunati-ma pe fix :).

 

5. Care alte hobby-uri/pasiuni mai ai in afara de gatit?

Din nou ajungem la alte pasiuni, dar cred ca stiti deja… fetele! Mai precis, singura pasiune este sotia mea draga, care ma suporta. Cred ca asta este motivul pentru care nu ne-am certat in doisprezece ani, reusim sa transformam cearta in comedie, tragedie, actiune, etc. Am si cateva hobby-uri pe care le practic ori de cate ori am ocazia: stylingul – mai tund din cand in cand, mai coafez (pisicile, cateii, si aia de la inmormantari, ii ador pentru ca toti vor coafati la fel fara sa ii intreb nimic) glumesc :)! O alta pasiune este mersul pe motocicleta, in natura, incet si sigur.

6. Daca ai putea fi o prajitura, la alegere, ce prajitura ai fi?

Nu sunt fan prajituri si nici dulciuri, mananc foarte rar asa ceva, dar imi plac prajiturile cu fructe, care au o cromatica interesanta.

 

  7. Ce ai descoperit despre tine, pe parcursul emisiunii?

Pe parcursul emisiunii am realizat ca dau bine pe sticla si ca m-as incadra bine in acest peisaj. :)

 

8. Unde ai mancat cea mai buna mancare?

Cea mai buna mancare de care am avut parte este cea preparata de soacra mea, deoarece nu pot spune nimic de rau, are ea o vorba pe care imediat mi-o adreseaza: “noroc cel bun, nu mai manca” si cateodata nu imi permit sa pierd o masa chiar daca mai scapa sare in mancare sau face pizza cu marar si patrunjel :)! In fine, chestii femeiesti pe care nu le pot intelege.

 

9. Care este cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o pana acum?

Cea mai ciudata mancare pe care am incercat sa o mananc si incerc sa o mananc si nu pot SHAORMA; este nebunie curata, fel si fel de combinatii de gusturi: acru, dulce, sarat, carne tare, etc. Intr-un cuvant, catastrofa!

 

10. Care este preparatul care iti iese cel mai bine, defiecare data?

Am o serie de preparate pe care le fac acasa in mod regulat pentru invitatii la masa. Vedeta in casa este orezul in diferite forme si combinatii, asortat cu carne de orice fel, cu un sos dulce acrisor, etc., in functie de ce am prin casa, la dispozitie.

 

11. Ce bunatati ati gatit pe masa de Paste anul acesta?

Buna intrebare… anul acesta am facut multe vizite la care eu eram cel intrebat daca s-a gatit corect si bine si echilibrat. Eu, ce sa fac? Am intrat in acest joc si… ce credeti? Eram profesorul ala tare, care dadea sfaturi, sugestii si chestii de genul asta, chiar daca nu sunt autorizat sa fac asta, dar daca asta vrea gazda si asta o face sa sa simta bine, eu ii dau de nu se vede. :)

 

12. Trei trucuri de-ale tale in bucatarie.

Adevarul este ca am niste trucuri in bucatarie foarte importante, asezonez mancarea cu buna dispozitie si cu o prezentare a la Ramon pentru a o face mai asteptata si mai plina de curiozitate invitatilor.

 

13. Nu ma asteptam ca la MasterChef… sa gasesc o echipa asa de primitoare si de tanara, plina de viata si energica. Am trait niste emotii intense si asta mi-a placut mult.

 

14. Cel mai util lucru aflat la MasterChef… este berea pe care am savurat-o la finala. :) Si daca e sa vorbesc serios, am realizat ca sunt banana in conditii de stres in bucararie. 

 

15. Cum i-ai descrie pe chefi?

Sincer sa fiu, in ceea ce priveste descrierea sefilor sa stiti ca as putea-o face mai bine intr-un stand-up comedy. Dar mi-au placut.

 

16. Ce vei face dupa terminarea concursului?

Dupa terminarea acestui show m-am gandit sa fac ceva ce nu  va pot spune, desi cred ca stiti ce voi face: in principiu fac ce vreau eu si cum vreau, cu placerea de a va starni curiozitatea. :)

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni