• PRO TV
  • Raluca Zenga, prima reacție după ce Walter Zenga a recunoscut că i-a cerut divorțul

Raluca Zenga, prima reacție după ce Walter Zenga a recunoscut că i-a cerut divorțul

Raluca Zenga, prima reacție după ce Walter Zenga a recunoscut că i-a cerut divorțul

La o zi după ce Walter Zenga a recunoscut separarea de soția lui, Raluca Zenga a avut prima ieșire publică, pe contul ei de Instagram. 

Raluca Zenga a păstrat tăcerea în legătură cu ultimele evenimente din viața lor de cuplu. În urma dezvăluirilor lui Walter Zenga, care și-a anunțat fanii și apropiații că a depus actele de divorț în Dubai, mama copiilor săi a postat un story pe Instagram din care reiese că a ascultat sfatul prietenilor de a trece cu zâmbetul pe buze peste această perioadă.

Mulțumesc pentru iubirea voastră”, le-a transmis ea celor care au susținut-o moral, alături de câteva imagini surprinse în cele mai populare locuri din Dubai.

FOTO: Instagram/Raluca Zenga

Walter Zenga a anunțat că nu mai formează un cuplu cu soția lui „de ceva timp”. Totodată, fostul portar de fotbal a dezvăluit că unul dintre motivele care au dus la ruptuă îi poate fi imputat ei.

Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu s-a întors cumva împotriva noastră”, a dezvălui Walter Zenga pe Instagram.

Ulterior, internaționalul italian a șters postarea, care a fost intens comentată de apropiații săi. Zenga a făcut apel a respectarea intimității în această perioadă grea prin care trece familia lui. Fanatik.ro scrie că Walter Zenga s-a mutat singur într-un apartament din Dubai, iar cei doi copii petrec timp separat cu părinții lor. Raluca Zenga continuă să trăiască în vila lor din Palm Jumeirah.

Walter și Raluca Zenga s-au căsătorit în 2005, după ce se cunoscuseră cu doi ani înainte. Cei doi au povestit la Vorbește lumea cum a fost prima lor întâlnire.

Fotografii: Getty Images/PRO TV/ @ralucazenga.travels

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni