• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Victor Răcariu, directorul unei mari companii de livrări

Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Victor Răcariu, directorul unei mari companii de livrări

Protagonistul următorului episod Șef sub acoperire este Victor Răcariu, directorul unei mari companii de livrări

Mâine seară, de la 21:30, urmărim un nou episod al reality-show-ului Șef sub acoperire, care îl are în prim plan pe Victor Răcariu, CEO GLOVO. Acesta va lucra deghizat alături de angajații companiei sale, sub identitatea unui șomer care încearcă să se angajeze. 

Glovo este unul dintre cele mai cunoscute servicii de curierat la cerere de la noi din țară, o platformă de livrare rapidă lansată în Barcelona în 2015, și extinsă în peste 23 de țări. Aplicația este prezentă în 33 de orașe din România, iar compania a avut tranzacții de peste 150 milioane euro în 2020 și este condusă încă de la înființare de un tânăr de 32 de ani, Victor Răcariu. Acesta lucrează la Glovo de 2 ani și jumătate, încă de când s-a deschis sediul din România, fiind chiar primul angajat al companiei. Mâine îl vedem la Șef sub acoperire, trecând printr-o serie de joburi, de la curierat și până la customer service.

Pentru mine, Șef sub acoperire a fost o experiență interesantă, extrem de utilă - am avut ocazia să văd din teren cum funcționează business-ul și am putut observa cum sunt implementate optimizările pe care le-am făcut din momentul în care a început pandemia. Glovo, ca business, a crescut foarte mult - de aproape 5 ori într-un singur an. Este un rezultat care ne bucură și care ne arată că eforturile noastre sunt în direcția potrivită. Evident, această creștere vine însoțită de o complexitate mare și de o constantă nevoie de a depune și mai multe eforturi, dar suntem încrezători că în acest moment business-ul este suficient de scalabil pentru viitor. Și poate cel mai important, am avut ocazia de a lucra alături de oameni foarte faini, care pun pasiune, responsabilitate și atenție în felul în care își fac jobul”, spune Victor Răcariu

Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize la TV dar și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. 

Șef sub acoperire, marți, de la 21:30,  la PRO TV! Oameni adevărați, povești surprinzătoare!





Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni