• PRO TV
  • Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cum va fi vremea in week-end

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cum va fi vremea in week-end

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Cum va fi vremea in week-end

Ziua de joi ne-aduce vreme cam instabila, cu innorari si averse in multe zone. Maximele termice se vor situa intre 22 si 32 de grade.

In Dobrogea si Baragan gasim vreme destul de buna. Norii se-aduna trecator si ar putea sa aduca o ploaie de scurta durata. Vantul este mai activ in zona litoralului, iar temperaturile se mentin la valori potrivite momentului.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei, gasim atmosfera schimbatoare. Va ploua in mai multe reprize pe parcursul zilei; se va si soarele din cand in cand. Maximele, un pic mai scazute decat miercuri, se vor opri pe la 30 de grade.

In jumatatea nordica a Modovei apar mai multe perioade cu innorari consistente si ploi in aversa. Ar putea sa cada grindina si se pot strange cantitati mai insemnate de apa. Vom avea maxime de la 22 la 27 de grade.

In nordul Transilvaniei si in Maramures instabilitatea creste; ploile apar mai devreme, iar temperaturile scad usor. Pleaca de pe la 22 de grade si nu vor depasi 24 de grade.

Se strica vremea si in tinuturile vestice. Vor fi perioade cu innorari consistente; averse, descarcari electrice si rabufniri de vant. Si aici va fi un pic mai racoare decat miercuri. Maximele se vor opri la 27 de grade.

Vremea devine instabila si in centrul Romaniei. Va ploua in mai multe reprize, iar ploile vor veni cu tunete, fulgere si vant intens. E posibil sa cada grindina si izolat se vor acumula cantitati mai mari de apa.

Citeste continuarea articolului pe www.stirileprotv.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni