• PRO TV
  • Prognoza meteo pentru Romania. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru Romania. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru Romania. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Vineri vremea in general instabila va persista. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In Bucuresti, maine vor fi multe perioade cu soare insa seara si, mai ales noaptea, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Si joi norii se string spre seara, cand se vor semnala ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari in timpul ploilor si maxima termica va ajunge pina la 32 de grade.

Vineri va predomina vremea frumoasa. Cerul va fi variabil si doar in prima parte a zilei vor mai fi conditii de ploaie.

Pe litoral vremea se va incalzi usor si vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade si apa mairi se va incalzi usor.

Joi se anunta multe ore cu soare dar e posibil sa vina cateva averse. Pe plaja vor fi pina la 29 de grade si vintul ramine activ. Vineri se anunta o zi frumoasa si calda cu cer variabil chiar senin pe timpul noptii. Briza marii va fi placuta.

Citeste continuarea articolului pe www.stirileprotv.ro 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni