Previziuni astrale pentru prima jumătate a lunii mai

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit la ce trebuie să ne așteptăm în prima parte a lunii, din punct de vedere astrologic.

În aceste două săptămâni, vestea bună este că atunci când Jupiter intră în Berbec, va intra și Venus. Asta înseamnă un lucru bun. Pentru Berbec putem să vorbim despre o nouă eră. Este o perioadă de bun augur. 

Taurii s-ar utea să finalizeze niște lucrări. Le place atunci când le intră banii. E o perioadă importantă pentru sănătate. Gemenii au o perioadă bună pentru întâlniri. Racii își pot construi un nume, pot avea avantaje din punct de vedere profesional. Leii se aventurează, s-ar putea să-și facă planuri pentru călătorie. Le merge bine din punct de vedere financiar. Pentru Fecioare este o perioadă profitabilă, din punct de vedere financiar e bine.

Balanțele fac alianțe noi. E ori la bar, ori la spital. Sunt Balanțe care pot semna contracte noi, dar sunt Balanțe care stau pe relații păguboase. S-ar putea să existe niște divorțuri răsunătoare. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni