• Emisiuni
  • Vocea României
  • PREMIERĂ: Telespectatorii se vor bucura de experiența realității augmentate în marea finală Vocea României!

PREMIERĂ: Telespectatorii se vor bucura de experiența realității augmentate în marea finală Vocea României!

Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai buni voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR). 

Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le vor oferi celor de acasă un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care îi vor purta într-o realitate augmentată.

"Oamenii de acasă vor vedea ceva ce nu există și întregul platou se va transforma radical. Le vom prezenta 4 universuri diferite și spectaculoase în care vor viețui și vor cânta cei 4 finaliști cântecele lor solo. Este un efort tehnic considerabil și dincolo de asta, presupune foarte multe repetiții și seriozitate și din partea noastră și din partea concurenților", declară Adrian Batista, Head of Reality and Entertainment Content PRO TV!

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim “augmented reality”. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasa și doar ei o să vadă acest show unic.”, declară Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV. 

Vineri seară, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de marea finală a competiției supreme a vocilor din România într-o gală ce va reuni interpretările celor mai votați concurenți ai acestui sezon. 

Vocea României – Doar vocea contează!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni