• PRO TV
  • Prefera tinutele sexy, dar pentru slujbe se transforma radical. Cum a fost surprinsa Kourtney Kardashian la biserica

Prefera tinutele sexy, dar pentru slujbe se transforma radical. Cum a fost surprinsa Kourtney Kardashian la biserica

Prefera tinutele sexy, dar pentru slujbe se transforma radical. Cum a fost surprinsa Kourtney Kardashian la biserica

In varsta de 38 de ani, Kourtney are un trup care uimeste multe persoane. Chiar daca face parte din familia in care marimea posteriorului aduce celebritatea, bruneta pare sa fie lipsita de aceasta grija si sa se simta foarte bine in pielea ei.

Kourtney Kardashian merita tot respectul pentru felul in care arata: mama a trei copii, vedeta are un trup de invidiat, pe care fanii l-au putut admira in numeroasele escape de la plaja. 

Nu de putine ori, Kourtney si-a eclipsat surorile cu tinutele pe care a ales sa le poarte la diferite evenimente mondene. Vedeta are un stil aparte, care o prinde foarte bine. Desi uneori combina elemente vestimentare total diferite, aceasta reuseste sa atraga atentia de fiecare data. 



Recent, "sora mai putin populara" a clanului Kardashian a fost surprinsa dupa ce a participat la o slujba religioasa in Beverly Hills. 

Daca la evenimente cu staif si aparitii televizate prefera tinutele sexy, in viata de zi cu zi Kourtney e mai discreta. La biserica, ea adopta tinute casual, perfecte pentru mediul linistit si pasnic in care se reculege.


Sursa FOTO: Splash News

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni