• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea Dariei, adolescenta care s-a născut cu multe malformații, a ajuns la inimile românilor

Povestea Dariei, adolescenta care s-a născut cu multe malformații, a ajuns la inimile românilor

Povestea Dariei, adolescenta care s-a născut cu multe malformații, a ajuns la inimile românilor

Miercuri seară, echipa „Visuri la cheie” a ajuns în casa unei familii care a întâmpinat multe greutăți. Daria și mama ei locuiau în condiții precare, care le puneau viațile în pericol: „De multe ori m-am culcat și am zis: dacă nu ne mai trezim dimineața?”, a povestit mama.

Puterea celor două, de a se bucura de orice lucru mărunt din viață, a impresionat întreaga echipă: „Am știut să ne facem viața frumoasă cu optimism, cu zâmbete. Poate îmi doream o napolitană și nu avea și luam o napolitană de 40 de bani și eram așa fericită, mă simțeam împlinită. Eram și mică și ziceam: a, uite, am o napolitană și o mănânc și sunt fericită”, a povestit Daria Hrista.

Dragoș, Cristina, Laura și Omid au fost impersionați de povestea Dariei și a Oniței și au vrut să le ofere tot ce au putut mai bun, din postura de arhitecți, designeri și... oameni. 

Plecăm cu inima împăcată pentru că lăsăm o casă plină de energie bună și de lucruri frumoase. Și mulțumirea că fiecare dintre noi și-a făcut treaba cât mai bine”, a mărturisit Laura.

Omid nu a uitat de pasiunea Dariei pentru scris și i-a creat un colț special, unde să-și găsească inspirația. 

Orice scriitor are colțișorul lui de inspirație, acolo unde să se poată liniști. Am reușit să creez din acel balcon o încăpere foarte mică, dar o încăpere care te îmbrățișează”, a spus Omid.

Săptămâna viitoare, autocarul Visuri la cheie se va opri în Vișina. Dragoș, Cristina, Alina și Valentin vor cunoaște povestea unui băiat care își crește singur fratele mai mic. 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Vezi și VIDEO: 
Cum arată acum apartamentul Oniței și al Dariei, după ce a fost renovat cu gust de Visuri la cheie

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni