• Emisiuni
  • Vocea României
  • Povestea celor trei concurenți care au întors patru scaune în prima ediție Vocea României 2019

Povestea celor trei concurenți care au întors patru scaune în prima ediție Vocea României 2019

Povestea celor trei concurenți care au întors patru scaune în prima ediție Vocea României 2019

Prima ediție Vocea României 2019 ce s-a difuzat vineri, 6 septembrie, a fost una cu adevărat specială. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun să-i impresioneze pe jurați și să le demonstreze că merită un loc în etapa următoare. 

Mădălina Lefter, Bogdan Dumitraș și Luiza Constantin au fost concurenții care au reușit să întoarcă cu prestația lor patru scaune. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu au rămas plăcut impresionați de momentul lor, motiv pentru care nu au ezitat să apese butonul și să le ofere acestora șansa să facă parte din echipa unuia dintre ei.

Madalina Lefter (echipa Tudor)  are 21 de ani, este din Iași și locuiește în Londra, unde studiază muzică la University West London. Pasiunea pentru muzică a început încă din copilărie. La vârsta de nouă ani a reprezentat România la Eurovision Junio, iar la vârsta de 10 ani făcea parte din bandul unei emisiuni. Ulterior a participat la diverse concursuri și emisiuni care i-au adus succesul. 

Vezi prestația ei aici: 



 

Bogdan Dumitraș (echipa Irina) are 25 de ani, este toboșar profesionist, a terminat Conservatorul la Iași și locuiește în București. După ce a absolvit facultatea, s-a angajat la Filarmonica în Ploiești și de atunci profesează ca percuționsit. Pe langă muzică este pasionat de sculptură.

Vezi momentul lui aici :

Luiza Constantin (echipa Brenciu) are 26 de ani, este din Craiova și locuiește în Italia, unde profesează ca artist stradal. Se consideră o fire sensibilă și, totodată, ambițioasă. Potrivit acesteia, pasiunea pentru muzică o moștenește de la tatăl ei. S-a căsătorit la vârsta de 20 de ani și are două fetițe.

Vezi prestația ei aici: 



 

După prima ediție de audiții pe nevăzute  opt concurenți merg mai departe: Tudor are doi concurenți în echipă: Mădălina Lefter și Bogdan Ghirău; Smiley trei: Iuliana Preda, Zoe Grigoraș și Daniel Tudor; Irina a adus în echipa ei un concurent: Bogdan Dumitraș, lui Brenciu i s-au alăturat două concurente: Luiza Constantin și Mălina Ciarnău.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul continuă cu noi concurenți gata să facă scena Vocea României să vibreze.

Vocea României – Doar vocea contează!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni