Poșeta, la control! Vedetele au acceptat provocarea de a dezvălui ce obiecte au în geantă

15 Iunie 2021, 14:27

Autor: Alina Popa

Mai multe vedete aflate la un eveniment monden au acceptat provocarea reporterului de la Vorbește lumea și au arătat camerelor de filmat ce se ascunde în gențile lor. 

Printre cele care au acceptat testul “Poșeta, la control” se numără Andreea Marin, Crina Abrudan, Anda Adam, Francesca sau Maria Constantin. 

“Am o mască, cheia de la mașină, niște bani, cât să nu fi ieșit din casă oricum, un șervețel și cam atât. Ce ziceam, aia se întâmplă”, a spus Andreea Marin în timp ce își deschidea poșeta.

“Stați liniștiti, bani nu am că nu am cântat de un an și jumătate”, a spus în glumă Anda Adam. Artista a declarat că nu iese din casă fără cele două telefoane și cheia de la mașină. 

Maria Constantin are un portofel plin de carduri și umblă cu carnetul de student la ea. “Să-ți arăt ceva! Carnet de student…cam așa arătam silfidă, în primul an când m-am înscris. Acum o să-mi dau licența și apoi mă pregătesc pentru admiterea la master la canto-clasic, la Conservator. Deci o să stau până pe la vreo 40 de ani numai în școli. Vreau să urmez și doctoratul și toate cele”, a declarat cântăreața. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies