• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Poliția modei cu Neculai Stanciu. Cum a comentat stilistul ținutele vedetelor de la Met Gala 2023

Poliția modei cu Neculai Stanciu. Cum a comentat stilistul ținutele vedetelor de la Met Gala 2023

Neculai Stanciu, personal shopper, a fost invitat în platoul Vorbește lumea pentru a comenta ținutele vedetelor de la Met Gala 2023. 

„Expoziția de anul aceste se numește Karl Lagerfeld – A Line of Beauty. Este un omagiu adus lui Karl Lagerfeld. Este din punctul meu de vedere unul dintre oamenii de de luat în seamă în industria asta a modei”, a spus stilistul. 

Neculai Stanciu a analizat ținutele purtate de vedete ca Salma Hayek, Maluma sau Rihanna. Iată ce a declarat stilistul:

„Maluma! Nu pot să zic că este una dintre cele mai bune apariții ale lui. Pentru că nu este o apariție. Dacă mă gândesc la fularul ăla pe care îl are atârnat, mă gândesc la un nuntaș de la mine din Galați, de la cort. Nu e o apariție bună. El e mult mai extravagant, mult mai cool să zic așa. Se putea mai bine”.

„Rochia Rihannei este superbă. Este o rochie din mătase și vorbim de acea pelerină cu 500 de petale de camelii, florile preferate ale doamnei Coco Chanel. Apariția este una bună și vreau să menționez că este o poveste acolo, s-a ținut cont de ceea ce a însemnat Karl Lagerfeld”.

„Ea are o rochie frumoasă. Dacă vorbim de Karl Lagerfeld vorbim de perle, latex... Salma Hayek a mers pe roșu. E un look corect, civilizat.. a respectat cumva referința”. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni