• PRO TV
  • Petrică Cercel a murit! Era internat în stare gravă, după ce a făcut COVID-19

Petrică Cercel a murit! Era internat în stare gravă, după ce a făcut COVID-19

Petrică Cercel a murit! Era internat în stare gravă, după ce a făcut COVID-19

La doar câteva zile după ce presa tabloidă a notat că a ajuns de urgență la spital și a fost internat cu COVID-19, Petrică Cercel a murit.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID. Dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu, îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel, fiul său, pe rețelele de socializare, atunci când Petrică Cercel a ajuns în spital în stare gravă.

Din câte se pare, artistul avea mai multe probleme de sănătate, iar infectarea cu noul coronavirus i-a fost fatală, astfel că Petrică Cercel a murit. Chiar dacă inițial a refuzat internarea, cântărețul de manele a ajuns de urgență la un spital din Capitală și a fost intubat.

„Colegul și prietenul meu Petrică Cercel este infectat cu COVID-19 și este în stare gravă la ATI. Viața lui depinde doar de bunul Dumnezu. Haideți să ne rugăm cu toții pentru el. Este un om extraordinar de bun, cu cât ne rugăm mai mulți, cu atât Domnul o să ne audă. Vă rog din inimă”, scria și Adi de la Vâlcea pe internet, înainte de Petrică Cercel să moară.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni