• PRO TV
  • ACUM, marea finala a sezonului 12 Dansez pentru tine! CLICK AICI pentru LIVE

ACUM, marea finala a sezonului 12 Dansez pentru tine! CLICK AICI pentru LIVE

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">ACUM</span>, marea finala a sezonului 12 Dansez pentru tine! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">CLICK AICI pentru LIVE</span>

CLICK AICI PENTRU LIVE!    Vineri seara, de la 20.30, la Pro Tv va fi ultima reprezentatie a celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, un adevarat regal de spectacol, dans, premii si visuri implinite.

CLICK AICI PENTRU LIVE!  

O finala plina de spectaculozitate si suspans intre cele mai bune trei perechi ale sezonului - Pepe, Jojo, Catrinel Sandu si partenerii lor, dansuri inedite si pline de culoare ale caror protagonisti vor fi vedete mult iubite din Romania, premii care asteapta sa-si gaseasca invingatorii si multe visuri implinite, toate vor face din seara de vineri un adevarat festin al elegantei. Peste 160 000 de euro se vor imparti in ultima editie a acestui sezon “Dansez pentru tine”.

Publicul telespectator va decide in urma musicalurilor, a hip-hopurilor si a coregrafiilor de flamenco din concurs care dintre cele trei perechi ramase in ultima runda a competitiei merita Premiul 1 de 60 000 de euro, Premiul 2 de 20 000 de euro sau Premiul 3 de 15 000 de euro. In acest ultim act al concursului, toate perechile vor fi invingatoare, toti concurentii isi vor castiga puterea si speranta de a-si proiecta visurile mult dorite in viitor. In afara de cele trei premii principale ale concursului, alte premii isi vor cauta in pasi de dans premiantii.

Peste 160 000 de euro se vor imparti vineri oamenilor si familiilor care au demonstrat in acest sezon ca merita sa aiba o zi de maine cu soare si zambete.

Inainte de a cadea cortina peste cel de-al doisprezecelea sezon, ringul de dans va primi in ultima seara de spectacol numai coregrafii si perechi alese. Mihai Petre si Elwira Duda vor lasa intreaga asistenta cu respiratia taiata in urma unei rumba pline de pasiune si sensibilitate. Laura Cosoi si Bogdan Boanta vor reveni si ei in ringul pe care l-au coplesit cu talentul lor pentru un dans special, sensibil si plin de erotism. Andreea Balan si Petrisor Ruge vor readuce faimoasele lor acrobatii in platoul emisiunii cu o coregrafie de freestyle pe piesa binecunoscuta si mult fredonata “Lasa-ma papa la mare!”.

Castigatorii sezonului al unsprezecelea al emisiunii, Corina Bud si Edi Vasile, vor reveni in atentia telespectatorilor cu o coregrafie sexy pe ultima piesa semnata Corina Bud, Monkey Funky. Ocupantii locului al patrulea in acest sezon, Aylin si Ovidiu, vor dansa si ei alaturi de 8 copii de la o scoala de balet un dans sensibil ce va amesteca elemente de dans contemporan cu balet classic. Alex de la trupa Zero va reveni in ringul de dans alaturi de partenera sa din acest sezon Cornelia pentru a dansa pe ultima piesa a trupei Zero. Roxana Ionescu isi va lua de brat fostul partener, pe Stefan Rebeja pentru a impresiona cu un cha-cha mixat cu reggaeton. Si prezentatorul de la Vocea Romaniei, Pavel Bartos, va face din nou spectacol in pasi de dans alaturi de fosta sa coregrafa Viva cu un pasaj din musicalul Scripcarul de pe acoperis. Sensibila Vica va dansa si alaturi de nastrusnicul membru al baletului Vova pe o piesa a trupei Zdob si Zdup.

Publicul prezent in platou, juriul si telespectatorii se vor putea delecta si cu cateva coregrafii sensibile, desprinse parca dintr-un tablou de familie. Inainte de a-si lua ramas bun de la aventura “Dansez pentru tine”, toti cei 8 concurenti care au invatat aici ca visurile se pot transforma in realitate daca iti doresti cu adevarat vor face o coregrafie impreuna. Si cele 8 vedete participante la competitia de dans cu numarul 12 isi vor lua la revedere de la experienta careia i s-au dedicat trup si suflet, zi si noapte, in ulimele luni, printr-un dans special impreuna.

Nici coregrafii nu se vor lasa mai prejos, astfel ca daca va fi dansul concurentilor si dansul vedetelor, de ce sa nu fie si un impresionant dans al coregrafilor acestui sezon. Seara de spectacol va fi completata si presarata de stralucire de nenumarate momente speciale, energice si elaborate ale baletului emisiunii, coordonat de Edi Stancu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni