• PRO TV
  • Pe cine vede Mihai Trăistariu în bătălia finală pentru Eurovision 2019. „Juriul va alege dintre cele două”

Pe cine vede Mihai Trăistariu în bătălia finală pentru Eurovision 2019. „Juriul va alege dintre cele două”

Pe cine vede Mihai Trăistariu în bătălia finală pentru Eurovision 2019. „Juriul va alege dintre cele două”

După ce a pierdut orice șansă de a ajunge la Tel Aviv, Mihai Trăistariu a făcut pentru PROTV.RO un pronostic. Artistul crede că două artiste de la noi sunt favorite pentru a reprezenta România la Eurovision 2019.

Mihai Trăistariu suferă de pe margine după ce gripa l-a împiedicat să participe la selecția națională dintr-o țară vecină. După ce s-a retras din competiția din România, artistul fusese acceptat să concureze în Belarus. Nu s-a mai dus, din cauza problemelor de sănătate.

Întrebat de PROTV.RO pe cine vede în bătălia finală, artistul de 39 de ani a dat două nume.

„Cel mai mult mi-au plăcut piesele lui Mihai Ogășanu și Alexandru Șerbu. Cred că lupta se va da între Letiția Moisescu și Ester Peony. Juriul internațional va alege dintre cele două. Publicul român, care va conta doar 15% la finală, va vota Laura Bretan și Bella Santiago, influențat fiind de promovarea masivă a acestora”, a explicat Trăistariu.

Letiția Moisescu și Ester Peony

Toate cele patru artiste menționate au ajuns în marea finală, după ce au trecut de cele două semifinale. La 17 februarie, în urma jurizării internaționale și a votului popular, România își va afla reprezentantul/reprezentanta la Eurovision 2019, competiție găzduită în acest an de Tel Aviv (Israel).  

Mihai Trăistariu spune că rezultatul votului ar putea fi altul decât cel anticipat de el. Artistul a dezvăluit că a dat și anul trecut un pronostic, însă rezultatul a fost altul.

Anul trecut n-am pariat nicio secundă pe The Humans. Și au câștigat”, subliniază Trăistariu.

Cine sunt Letiția Moisescu și Ester Peony 

Letiția Elena Moisescu (35 de ani) este o cântăreață și compozitoare de muzică pop-dance. În 2011 s-a clasat pe locul 5 în cadrul selecției naționale pentru Eurovision, cu piesa Dreaming of You. În acest an concurează alături de Sensibil Balkan, cu piesa Daina.

Ester Peony (25 de ani), pe numele său real Alexandra Crețu, este o cântăreață și compozitoare care în copilărie a locuit în Montreal, Canada. A devenit cunoscută în 2014 când înregistrat câteva cover-uri și a semnat un contract cu o casă de discuri. În prezent lucrează la primul ei album, care va fi lansat în acest an. La selecția națională a Eurovision 2019 s-a înscris cu piesa On a Sunday, scrisă împreună cu Alexandru Șerbu și Ioana Victoria Badea.

Un nou show ajunge la PRO TV - Cântă acum cu mine

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni