• PRO TV
  • Pe bune?! record de audiență. Bobonete, Costi, Cosmin, Rait și Văncică au făcut show

Pe bune?! record de audiență. Bobonete, Costi, Cosmin, Rait și Văncică au făcut show

Pe bune?! record de audiență. Bobonete, Costi, Cosmin, Rait și Văncică au făcut show

Mai mult ca o întâlnire între prieteni, emisiunea Pe Bune?! de aseară a fost centrul distracției. 

Mihai Rait și Adrian Văncică s-au simțit ca acasă alături de Bobonete, Costi și Cosmin. Au râs, au cântat și au făcut un adevărat show al comediei. 

Miercuri seara, ediția Pe Bune?! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat record de audiență în rândul publicului comercial: cea mai bună cotă de piață de la lansarea emisiunii, din anul 2017. Ieri seară, Pe Bune?! a obținut 6.4 puncte de rating și 27.7% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.7 puncte de rating și 11.5% share.

 „Ce pot să zic este că eu am mai fost pe la Pe bune?!, dar de data asta, bă băiatule, a fost nebunie totală, mai ales că noi ne cunoaștem foarte bine toți cinci. A ieșit ceva frumos. Eu întrebări mai tâmpite - în sensul frumos al cuvântului - nu am mai auzit. Am râs mult, m-am simțit foarte bine, încât la un moment dat am crezut că suntem la masă, la un șpriț. E Pe bune?! toată treaba”, a povestit Mihai Rait. 

Cu multe glume și umor specific, Adrian Văncică și Costi Diță au știut cele mai multe răspunsuri și au câștigat ediția de aseară.

Săptămâna viitoare, Mihai Bobonete, Costi Diță și Cosmin Natanticu vă asteaptă la o nouă porție de râs Pe Bune?!, numai la PRO TV.

Pe bune?! – o demență de concurs.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni