Pavel Bartoș, comparat cu Ramon! Diferențele și asemănările dintre cei doi

Pavel Bartoș, comparat cu Ramon! Diferențele și asemănările dintre cei doi

Ramon este filmul lui Pavel Bartoș care la scurt timp de la apariția în cinematografe a ajuns pe primul loc ca număr de încasări. Prezentatorul „Românii au Talent” este foarte încântat de această realizare, motiv pentru care a venit în platoul „Vorbește Lumea”, acolo unde a fost supus la întrebările lui Shurubel.

Pavel Bartoș se bucură de un real succes cu noul său film care în prima săptămână de la lansare a ajuns pe locul 1 la numărul de încasări. Celebrul actor a menționat faptul că este mândru de reușita lui și speră ca oamenii să meargă în continuare la cinema pentru a viziona pelicula. 

„E o primă senzație la mine, niciodată nu am pățit chestia asta. Mă bucur că zeci de mii de oameni au venit la film!”, a spus el. 

După ce a vorbit puțin despre filmul Ramon, Pavel Bartoș a fost invitat pe canapea, unde Shurubel i-a pregătit o serie de întrebări. Deși aceasta rubrică are deja un format stabilit, prezentatorul „Vorbește Lumea” a decis să schimbe puțin lucrurile și să creeze o comparație între personajul din film și adevăratul Pavel Bartoș. 

Întrebat când s-a îndrăgostit pentru prima dată, Pavel Bartoș a fost extrem de sincer și a spus că în anii de grădiniță:

„Primii fluturi în stomac i-am simțit la grădiniță. Era o colegă, dar nu am avut nici măcar curajul să îi spun. Îi aduceam, îi împachetam ciocolată și se găsea câte unul să o mănânce”, a spus el.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni