• PRO TV
  • Pavel Bartoș a acceptat provocarea de a fi tuns de fetițele lui. Cum arată acum artistul

Pavel Bartoș a acceptat provocarea de a fi tuns de fetițele lui. Cum arată acum artistul

Pavel Bartoș a acceptat provocarea de a fi tuns de fetițele lui. Cum arată acum artistul

Pavel Bartoș profită de această perioadă în care a luat pauză forțată de la activitățile profesionale și petrece cât mai mult timp alături de familia lui. 

Pavel Bartoș nu se plictisește în perioada de izolare. Artistul încearcă să inventeze cât mai multe activități pe care să le facă cu familia, iar ”proiectele” sale le prezintă și fanilor pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, acesta a anunțat că a acceptat provocarea de a fi tuns de fetele lui, iar acum a postat și rezultatul. Un clip în care prezintă procesul, dar și cum arată după ce a trecut pe la ”frizer”.

”Fetițele au văzut micile glume apărute pe Instagramul lui Smiley referitoare la tuns și s-au oferit să mă tunde și ele pe mine. Eu speram că după 15 voi putea ieși din casă și să merg la un salon, dar ele nu au uitat și m-au întrebat când mă vor tunde. Având în vedere că mai avem puțin la filmări și până mă voi întoarce la teatru...am zis că este o ocazie foarte bună să le fac această bucurie: așa că m-am lăsat pe mâna lor. Rezultatul? Îl puteți vedea în clip !”, a declarat Bartoș pentru protv.ro. 

Așa cum se poate observa și în filmuleț, Mira și cu Rita s-au distrat maxim, iar Pavel a stat cuminte și le-a ajutat pe fete pentru definitivarea tunsorii.
 

Cum a apărut proiectul ”Casa de Pavel”

Artistul a povestit pentru protv.ro despre cum a luat naștere ideea de a realiza un serial de familie, ”Casa de Pavel”. ”Eram în curte cu fetele mele, ne jucam și eu pierdeam, iar la un moment dat le-am spus – Aici e Casa de Pavel și există reguli! Pe moment nici nu am realizat că ar putea deveni o replică pe care să o folosim în casă. Evident am fost inspirat de titlul unui serial de pe o cunoscută platformă online. Între timp, o folosim destul de des, spre exemplu soția mea îmi amintește – În Casa de Pavel se și face curățenie sau se spală și vasele. Așa că...facem!”, a mărturisit Bartoș. 

”Materialele care apar în online au fost până acum filmate în casă, dar vor continua cu aventuri și din afara casei când vom ieși din această perioadă. Mi doresc să le aducă un zâmbet pe chipuri celor care se uită la noi”, a adăugat acesta. 

sursa foto: instagram.com/Pavel Bartoș

Vezi și: Facem Level – episodul 2: Mădălin dovedește că distracția nu ține cont de trofee în Brawl Stars

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni