• PRO TV
  • Parada picioarelor sexy în Las Fierbinți! Cum au pozat cele trei actrițe principale

Parada picioarelor sexy în Las Fierbinți! Cum au pozat cele trei actrițe principale

Parada picioarelor sexy în Las Fierbinți! Cum au pozat cele trei actrițe principale

“Îngerii lui Charlie”, varianta Las Fierbinți! Anca Dumitra, Mirela Oprișor și Ecaterina Ladin au postat imagini de la filmările noului sezon din serialul-fenomen de la Pro TV, iar fanii le-au umplut paginile de Instagram cu complimente.

Aspirina, Gianinuta și Dalida au fost comparate de fani cu îngerii lui Charlie, în varianta Las Fierbinți. Cele trei actrițe s-au fotografiat în cabina de machiaj, aranjate, coafate și îmbrăcate în cele mai trendy haine… din sat. 

Asprina face senzație cu un dres-plasă, papuci aurii și bijuterii opulente, Gianina e îmbrăcată și coafată de ocazie, iar Dalida pare pregătită pentru o zi lungă la primărie :) 

“Cele mai distinse doamne”, “Trupa de soc!”, “Frumoase fete în sătucul ăla”, “Cele trei care au speriat Vestul! – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

De curând, Mirela Oprișor a suferit un accident -  și-a rupt degetul de la picor. În imagini se vede că vedeta poarta încă fașa. 

Mirela Oprișor a fost la medic, care i-a spus că timp de trei săptămâni trebuie să țină degetul într-o fașă.

“M-am lovit în tocul de la ușă. Nu e așa grav, dar timp de trei săptămâni va trebui să fiu atentă și să stau cu degetul într-o fașă. Din păcate acum nu mai pot să conduc, dar sper totuși să o pot face în curând, pentru că am mașină automată”, a spus Mirela Oprișor pentru protv.ro.

După incident, actrița a mers la filmările pentru serialul Las Fierbinți. Spune că în scenele pe care le filmează acum nu o încurcă faptul că are degetul de la picior imobilizat. Durerea și-o calmează cu medicamente. Mirela speră să se descurce și la teatru: săptămână care urmează joacă în două spectacole.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni